• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Θεσσαλονίκη: Βουλγάρες «ξάφρισαν» Γαλλίδα μέσα σε αστικό λεωφορείο

lawandorder.gr 05-08-2021 10:29 Τελευταία ενημέρωση: 05-08-2021 10:35
Θεσσαλονίκη: Βουλγάρες «ξάφρισαν» Γαλλίδα μέσα σε αστικό λεωφορείο
Έπειτα από έρευνα διαπιστώθηκε ότι κατείχαν πορτοφόλι με έγγραφα άλλης γυναίκας, για το οποίο δηλώθηκε κλοπή σε αστυνομική Υπηρεσία του Νομού Σερρών
Από μία Γαλλίδα τουρίστρια έκλεψαν το πορτοφόλι δύο νεαρές γυναίκες από την Βουλγαρία, την ώρα που επέβαινε σε αστικό λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή του αεροδρομίου «Μακεδονία».

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της προληπτικής αστυνόμευσης και απώτερο σκοπό την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας και ευνομίας, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης υλοποιεί ένα ευρύ πλέγμα αστυνομικών δράσεων, το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τη διενέργεια εντατικών πεζών και εποχούμενων περιπολιών. Έτσι οι αστυνομικοί προχώρησαν σε αυτόφωρες συλλήψεις τεσσάρων ατόμων για περιπτώσεις κλοπής αποτρέποντας την παράνομη κατοχή και χρήση τυχόν αφαιρεθέντων αντικειμένων.

Μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι η σύλληψη των δύο γυναικών, οι οποίες, εντός λεωφορείου που κινούταν στην ευρύτερη περιοχή του αεροδρομίου, αφαίρεσαν από Γαλλίδα επιβάτη πορτοφόλι που περιείχε προσωπικά της έγγραφα, πιστωτική και τραπεζική κάρτα, αλλά και χρηματικό ποσό.

Επιπρόσθετα, διαπιστώθηκε ότι κατείχαν πορτοφόλι με έγγραφα άλλης γυναίκας, για το οποίο δηλώθηκε κλοπή σε αστυνομική Υπηρεσία του Νομού Σερρών. Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι, οι δύο συλληφθείσες απασχόλησαν και κατά το παρελθόν τις Αρχές για συναφές αδίκημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo