• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Η χυδαιότητα στο μεγαλείο της….

Πέτρος Τρουπιώτης 04-08-2021 07:12 Τελευταία ενημέρωση: 04-08-2021 07:12
Η χυδαιότητα στο μεγαλείο της….
Κάποιοι βρήκαν ευκαιρία να κάνουν φτηνή , λαϊκίστικη αντιπολίτευση, ελπίζοντας να κολακεύσουν τα κατώτερα αισθήματα μέρους των ψηφοφόρων τους. Προσπάθησαν να «αξιοποιήσουν» ακόμα και τα τραγικά γεγονότα στο Μάτι…
H τεράστια φωτιά στην Βαρυμπόμπη και στην γύρω περιοχή, που (την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, συνεχίζει να καταστρέφει ότι έχει απομείνει από πράσινο στα βορειά της Αττικής) είναι μια τεράστια οικολογική καταστροφή για την πρωτεύουσα και παράλληλα φαίνεται πως είναι και καταστροφή για αρκετούς κατοίκους και επαγγελματίες της περιοχής.
Δεν ξέρω πως έπιασε η φωτιά, αν δηλαδή έπιασε από τις κλιματικές συνθήκες η κάποιος «έβαλε το χέρι του», αλλά και αν θα μπορούσε να γίνει κάτι καλύτερο από τους δήμους ή τον κρατικό μηχανισμό.
Αυτά θα τα βρουν , την επόμενη μέρα, οι αρμόδιες αρχές. Και ελπίζω να μάθουμε με λεπτομέρειες, τι ακριβώς έχει γίνει.
Αυτό που θέλω όμως να επισημάνω είναι πως ενώ ο κρατικός μηχανισμός ΄ήταν σε τεράστια κινητοποίηση , ενώ εκατοντάδες πολίτες έσπευδαν να βοηθήσουν την κατάσταση , με οποίο τρόπο μπορούσαν , ήταν και κάποιοι που βρήκαν την ευκαιρία για να βγάλουν…χολή (ως συνήθως δηλαδή).
Και το πιο θλιβερό στην συγκεκριμένη περίπτωση , δεν είναι ότι τα απαράδεκτα (ήπιος χαρακτηρισμός) που έλεγαν και έγραφαν , δεν τα έλεγαν και τα έγραφαν τα γνωστά «τρόλ» του διαδικτύου. Υπήρξαν και επώνυμοι συγκεκριμένου πολιτικού χώρου, αλλά και βουλευτές του συγκεκριμένου κόμματος.
Ο ένας , βουλευτής αυτός, έγραψε μια σειρά από …εξυπνάδες για διαφορά θέματα, πιστεύοντας ότι κάνει χιούμορ, αλλά ευτυχώς προφανώς έχοντας το «γνώθι σαυτόν», στο ίδιο κείμενο αναφώνησε «Λέμε και καμμιά …βλακεία να περάσει η ώρα, με τέτοιον καύσωνα….»
Ο άλλος, βουλευτής επίσης, δεν παρέλειψε να γράψει χυδαιότητα σε σχέση με το Κάρμα για την φωτιά , την οποία αμέσως μετά όταν είδε τις αντιδράσεις την «έσβησε», χωρίς βέβαια να έχει το θάρρος να πει συγγνώμη λάθος.
Ο τρίτος, εκ μεταγραφής αυτός πρώην βουλευτής, βρήκε την ευκαιρία να ειρωνευτεί…
Και βέβαια, δεκάδες άλλοι (επώνυμοι και ανώνυμοι) που τους έφταιγε η πυροσβεστική («που δεν την βλέπω στα πλανά των καναλιών..»), η αστυνομία κλπ. κλπ.
Το χειρότερο και χυδαιότερο βέβαια, ήταν ότι αρκετοί εξ αυτών (μεταξύ τους και επώνυμοι) ήταν στις αναρτήσεις τους σαν να παρακαλούσαν για νεκρούς γιατί , όπως ομολογούσαν κάνοντας σύγκριση με το Μάτι, ήθελαν να «πάρουν την ρεβάνς».
Η χυδαιότητα στο μεγαλείο της….

ΥΓ. Δεν αναφέρω τα ονόματα των βουλευτών , μια και είμαι σίγουρός ότι αυτό θέλουν , μια και θεωρούν πως με τέτοιες δηλώσεις «μαζεύουν» σταυρούς από το ακροατήριό τους . Και το χειρότερο είναι ότι μπορεί να έχουν δίκιο……

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo