• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Συγχαρητήρια του Προέδρου της Βουλής στον Λευτέρη Πετρούνια

lawandorder.gr 02-08-2021 12:53
Συγχαρητήρια του Προέδρου της Βουλής στον Λευτέρη Πετρούνια
Τα συγχαρητήριά του και στον Μίλτο Τεντόγλου
Τα συγχαρητήρια του στον ολυμπιονίκη μας Λευτέρη Πετρούνια, που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους κρίκους, σήμερα στο Τόκιο, εκφράζει ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Κωνσταντίνος Τασούλας.

Ο κ. Τασούλας δήλωσε:

«Για μία ακόμη φορά ο χρυσός ολυμπιονίκης μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, το 2016, ο Λευτέρης Πετρούνιας, μας κάνει υπερήφανους.

Το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε σήμερα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, δικαιώνει την προσπάθεια του κορυφαίου αθλητή και σπουδαίου ανθρώπου, που παρά τη σοβαρότατη εγχείρηση στην οποία υπεβλήθη, κατάφερε να διακριθεί σε μια τόσο κορυφαία διοργάνωση, με τόσο σημαντικούς αντιπάλους.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας αποτελεί παράδειγμα αφοσίωσης, επιμονής και αποφασιστικότητας για την επίτευξη ευγενών στόχων. Η Ελλάδα τον ευχαριστεί για το δεύτερο συνεχόμενο ολυμπιακό μετάλλιο στους κρίκους που φέρνει στην πατρίδα».
[2/8, 12:42] Ναντιν Χαρδαλια: Συγχαρητήρια του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων στον «χρυσό» Ολυμπιονίκη στο άλμα εις μήκος Μίλτο Τεντόγλου

Τα θερμά του συγχαρητήρια στον Μίλτο Τεντόγλου που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του μήκους ανδρών, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Κωνσταντίνος Τασούλας.

Ο κ. Τασούλας δήλωσε:

«Σήμερα, ο 23χρονος Έλληνας πρωταθλητής από τα Γρεβενά, Μίλτος Τεντόγλου, φόρεσε στο στήθος του το δεύτερο χρυσό μετάλλιο για τη χώρα μας, εκτινάσσοντας με το εκπληκτικό άλμα του την Ελλάδα στην κορυφή του βάθρου, για πρώτη φορά στην ιστορία του μήκους.

Ο Μίλτος Τεντόγλου όχι μόνο μας κάνει εθνικά υπερήφανους αλλά αποδεικνύει περίτρανα πως η σκληρή δουλειά, η αφοσίωση και η αγάπη σε αυτό που κάνουμε αποδίδουν καρπούς και ανταμείβονται».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo