• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Πού θα πάνε διακοπές πολιτικοί και αρχηγοί κομμάτων: Γιατί δεν απομακρύνονται από την Αθήνα

lawandorder.gr 02-08-2021 11:20
Πού θα πάνε διακοπές πολιτικοί και αρχηγοί κομμάτων: Γιατί δεν απομακρύνονται από την Αθήνα
Τα μπάνια των πολιτικών

Από την άλλη εβδομάδα αναμένεται ότι θα υπάρξει η μεγάλη φυγή για τα μπάνια των πολιτικών, με τον «Βηματοδότη» να αποκαλύπτει πού θα κάνουν διακοπές οι αρχηγοί κομμάτων και γιατί δεν θα απομακρυνθούν από την Αθήνα.

Ακόμα μία εβδομάδα εργασίας και συναντήσεων θα υπάρξει για τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου και μετά αρχίζει η «άδεια ξεκούρασης» και όχι «άδεια διακοπών», όπως την ονόμασε ο πρωθυπουργός.

Ηδη η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου άρχισε πρώτη τις διακοπές της μετά τη συνάντηση που είχε την Παρασκευή στο Προεδρικό με την αντιπρόεδρο του Λιβάνου. Η Πρόεδρος επρόκειτο να αναχωρήσει το Σάββατο για τη Νάξο, όπου θα παραμείνει εκεί έως τις 17 Αυγούστου, με μία στάση τον Δεκαπενταύγουστο στην Πάρο για την Παναγία την Εκατονταπυλιανή.

Στο Σούνιο θα βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας για τις εφετινές διακοπές, όπως συνηθίζει, αλλά με το μάτι και το μυαλό του στο ενδεχόμενο σενάριο κάλπης. Οι πρόσφατες περιοδείες του στέλνουν αυτό το σήμα ετοιμότητας, αν και μια γκρίνια την ακούω πως δεν έχουν κινητοποιηθεί εν συνόλω οι βαρόνοι του κόμματος στην κατεύθυνση του λεγόμενου λουτρού πλήθους.

Δημήτρης Κουτσούμπας θα πάει στον Θεολόγο και ο Γιάνης Βαρουφάκης Αίγινα. Γενικά κοντά στο κλεινόν άστυ θα είναι και οι τρεις.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo