• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Μπαράζ εισβολών σε σπίτια εν μέσω καύσωνα- Ξεσαλώνουν οι σπείρες κακοποιών

lawandorder.gr 01-08-2021 17:48
Μπαράζ εισβολών σε σπίτια εν μέσω καύσωνα- Ξεσαλώνουν οι σπείρες κακοποιών
Συμμορίες τρύπωσαν σε οικίες στη Κηφισιά και την Γλυφάδα, και έφυγαν με πλούσια λεία

Μπορεί οι Αθηναίοι να εγκαταλείπουν για διακοπές την πρωτεύουσα, μένουν όμως πίσω οι κακοποιοί που εκμεταλλεύονται την απουσία τους, και εισβάλλουν στα άδεια σπίτια σε κάθε γωνιά του λεκανοπεδίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του L&O σε διάστημα λίγων ημερών, συμμορίες τρύπωσαν σε οικίες στη Κηφισιά και την Γλυφάδα, και έφυγαν με πλούσια λεία.

Στην οδό Θράκης στη Κηφισιά, διαρρήκτες παραβίασαν το παράθυρο μεζονέτας. Οι δράστες μπήκαν στο εσωτερικό και ερεύνησαν όλους τους χώρους των τεσσάρων επιπέδων της μεζονέτας. Όπως κατέθεσε στις αρχές ο 54χρονος ιδιοκτήτης άρπαξαν φορητούς υπολογιστές, χρήματα, κοσμήματα και αντικείμενα μεγάλης αξίας.

Άλλη σπείρα σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, μπήκε σε μονοκατοικία στην οδό Αχαρνών και πάλι στη Κηφισιά. Τα μέλη της ξήλωσαν τον συναγερμό και τον "έπνιξαν" σε κουβά με νερό. Στη συνέχεια παραβίασαν το παντζούρι και εισέβαλαν στην οικία και έκλεψαν κοσμήματα αξίας σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη.

Στη Γλυφάδα κινηματογραφική διάρρηξη στην οδό Ήρας. Οι κλέφτες αναρριχήθηκαν στο μπαλκόνι του 2ου ορόφου, έκοψαν τα κάγκελα από το παράθυρο της αποθήκης και εισήλθαν στο διαμέρισμα. Αναστάτωσαν όλα τα δωμάτια και άρπαξαν χρυσαφικά μεγάλης εμπορικής αξίας. Ο 52χρονος επιχειρηματίας κατήγγειλε την κλοπή στην αστυνομία, που ερεύνησε τα καταστήματα της γειτονιάς τα οποία διαθέτουν κάμερες ασφαλείας και πιθανότατα έχουν καταγράψει τις κινήσεις των κακοποιών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo