• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Στιγμιότυπα από τη δημιουργία και την παγκόσμια πρεμιέρα προβολής του ντοκιμαντέρ «PROUD BLUE» (βίντεο)

lawandorder.gr 30-07-2021 15:25 Τελευταία ενημέρωση: 30-07-2021 15:51
Στιγμιότυπα από τη δημιουργία και την παγκόσμια πρεμιέρα προβολής του ντοκιμαντέρ «PROUD BLUE» (βίντεο)
Σκηνοθεσίας της κας Αθηνάς Κρικέλη, με εταιρία παραγωγής την αμερικανική «Ellopia Films USA»

Mετά την επιτυχημένη παγκόσμια πρεμιέρα προβολής του ντοκιμαντέρ «PROUD BLUE» (ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΜΠΛΕ), σκηνοθεσίας της κας Αθηνάς Κρικέλη, με εταιρία παραγωγής την αμερικανική «Ellopia Films USA», δημιουργήθηκε μικρής διάρκειας βίντεο με στιγμιότυπα τόσο από τη δημιουργία του ντοκιμαντέρ, όσο και από την ημέρα της πρώτης προβολής του.

Η πολυβραβευμένη δημοσιογράφος/σκηνοθέτης κα Αθηνά Κρικέλη, δήλωσε τα εξής:

«Ακολουθήσαμε με σεβασμό τους ’’υπερήφανους μπλέ’’ και τώρα με την ολοκλήρωση του ντοκιμαντέρ ευελπιστούμε να αποτελέσει παρακαταθήκη καταγράφοντας μία από τις πιο δύσκολες στιγμές του αιώνα που αναγκάστηκε η αστυνομία να επιφορτιστεί ακόμα έναν ρόλο ανάμεσα στους εκατοντάδες άλλους!

Το τεκμηριογράφημα αυτό αφορά στους άνδρες και γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας, τον ρόλο τους στις νέες συνθήκες λόγω Covid-19, αλλά κυρίως την παρουσία τους στην ελληνική κοινωνία, το ανθρώπινο πρόσωπο, τις ανησυχίες, την καθημερινότητα, τις εκπαιδεύσεις και όλα αυτά τα στοιχεία που απαιτούνται για να μεταμορφωθεί ένας απλός πολίτης, σε έναν ένστολο σε εγρήγορση, με σεβασμό στην κοινωνία, στους συναδέλφους και τις οικογένειες τους.

Ευχαριστώ τους Έλληνες συνεργάτες που βοήθησαν να γίνει το όραμα πραγματικότητα. Με το ’’ PROUD BLUE ’’ κλείνει το τρίπτυχο αφιέρωμα στους ένστολους της Ελλάδας».

Από την πλευρά του, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας, Ταξίαρχος Αστέριος Μαντζιώκας, ευχαρίστησε για ακόμη μία φορά τη δημιουργό του ντοκιμαντέρ, κα Αθηνά Κρικέλη και τους συνεργάτες της που συμμετείχαν στην παραγωγή του, το οποίο ανέδειξε το έργο που επιτελούν οι αστυνομικοί που υπηρετούν σε Υπηρεσίες της Θεσσαλίας, καθώς και όλους τους αστυνομικούς που βοήθησαν με τον όποιο τρόπο στην υλοποίησή του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo