• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Χανιά: Μετέφεραν Με Φορτηγά Κλεμμένα Μηχανήματα Δήμων Και Εργολάβων

lawandorder.gr 28-07-2021 22:42
Χανιά: Μετέφεραν Με Φορτηγά Κλεμμένα Μηχανήματα Δήμων Και Εργολάβων
Οι αρχές έχουν προχωρήσει στη σύλληψη δύο ατόμων με τις κατηγορίες της κλοπής και της αποδοχής προϊόντων εγκλήματος, ενώ αναζητείται και ένας τρίτος συνεργός

Στο αστυνομικό Μέγαρο κλήθηκαν και οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι Χανίων και Πλατανιά, καθώς μηχανήματα τους έπεσαν θύματα της σπείρας, που έκλεβε μπαταρίες και σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων αναγνώρισαν κάποιες δικές τους ανάμεσα στα κλεμμένα.

Οι αρχές έχουν προχωρήσει στη σύλληψη δύο ατόμων με τις κατηγορίες της κλοπής και της αποδοχής προϊόντων εγκλήματος, ενώ αναζητείται και ένας τρίτος συνεργός.Φορτηγό που μετέφερε πάνω από 500 μπαταρίες βαρέων οχημάτων συνελήφθη στα Χανιά από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, οι μπαταρίες είχαν κλαπεί το προηγούμενο διάστημα από μηχανήματα έργου, όπως είχε αποκαλύψει το ertnews.gr
Οι αρχές έφτασαν στον εντοπισμό τους μετά την νέα κλοπή μπαταριών, που έγινε το μεσημέρι από μηχανήματα έργου σε περιοχή της Κισσάμου.

Στο αστυνομικό Μέγαρο Χανίων, που οδηγήθηκε το φορτηγό έφτασαν και οι ιδιοκτήτες των μηχανημάτων για να αναγνωρίσουν, εάν ανάμεσα στις μπαταρίες του φορτηγού είναι και αυτές που τους έκλεψαν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo