• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Ο Φιλιππίδης προφυλακίστηκε καθώς κρίθηκε ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων

Κατερίνα Μάνθου 28-07-2021 18:38 Τελευταία ενημέρωση: 28-07-2021 19:23
Ο Φιλιππίδης προφυλακίστηκε καθώς κρίθηκε ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων
Οι λειτουργοί της Δικαιοσύνης έλαβαν υπόψή τους την μακρά Δράση του ηθοποιού που ξεκινά από το 2008 κατά την οποία φέρεται ότι εκμεταλλευόταν κυριαρχική θέση του σκηνοθέτη - θιασάρχη που είχε
Με βάση το σκεπτικό ότι Πέτρος Φιλιππίδης είναι ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων, η ανακρίτρια και η εισαγγελέας αποφάσισαν χθες την προφυλάκισή του.

Η 15η ανακρίτρια και η εισαγγελέας αποφάσισαν χθες ότι πρέπει να προφυλακιστεί ο Πέτρος Φιλιππίδη, ο οποίος έχει ήδη οδηγηθεί στις φυλακές της Τρίπολης, για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού (κακουργηματικές πράξεις) μετά από ισάριθμες καταγγελίες σε βάρος του από συναδέλφούς του γυναίκες.

Οι λειτουργοί της Δικαιοσύνης έλαβαν υπόψή τους την μακρά Δράση του Πέτρου Φιλιππίδη που ξεκινά από το 2008 κατά την οποία φέρεται ότι εκμεταλλευόμενος την κυριαρχική θέση του σκηνοθέτη - θιασάρχη και ασκώντας εξουσία, προχώρησε σε κακουρηματικού χαρακτήρα πράξεις σε βάρος των γυναικών θυμάτων του.

Στο σκεπτικό για την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη, διατυπώθηκε η κρίση ότι ο ηθοποιός θα μπορούσε να επανέλθει στην επαγγελματική του δράση και να επαναλάβει τις ίδιες πράξεις και να διαπράξει τα ίδια αδικήματα.

Επίσης, ελήφθη υπόψη η ιδιαίτερη σκληρότητα που επέδειξε ο ηθοποιός κατά της διάρκεια τέλεσης των πράξεων του, αφού φέρεται να μην κάμφθηκε από την αντίσταση των γυναικών και συνέχισε απτόητος την σε βάρος τους επίθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo