• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Κρήτη: Άνδρα δείχνουν τα πρώτα δεδομένα για τον σκελετό στο βαρέλι

lawandorder.gr 28-07-2021 15:25
Κρήτη: Άνδρα δείχνουν τα πρώτα δεδομένα για τον σκελετό στο βαρέλι
Βρέθηκαν οστά με απομεινάρια δέρματος και τριχών

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία ταυτοποίησης του σκελετού που βρέθηκε μέσα σε πλαστικό βαρέλι, στον Πλατανιανό Ποταμό στο Ρέθυμνο.

Χθες υπήρξε μια πρώτη εκτίμηση ότι πρόκειται, πιθανότατα, για σκελετό ενός άνδρα, καθώς βρέθηκαν οστά με απομεινάρια δέρματος και τριχών, στοιχεία που παραπέμπουν σε άνδρα. Μένει ωστόσο να επιβεβαιωθεί, καθώς στο Ρέθυμνο, υπήρχαν και οι δύο περιπτώσεις δολοφονικών ενεργειών, σε βάρος δύο γυναικών από τη Βουλγαρία, των οποίων τα πτώματα δεν είχαν εντοπιστεί.

Πάντως η πρώτη εκτίμηση, για το σκελετό, κάνει λόγο για άνδρα και με αυτό το δεδομένο, έχει δοθεί εντολή σε όλες τις υπηρεσίες Ασφαλείας της Κρήτης να εξετάσουν ποιες περιπτώσεις αγνοούμενων ανδρών έχουν. Κατεβάζουν λοιπόν όλους τους φακέλους των περιπτώσεων αγνοούμενων που έχουν στα αρχεία τους.

Μια περίπτωση από αυτές που εξετάζονται είναι η εξαφάνιση νεαρού Αλβανού από την περιοχή του νότιου Ρεθύμνου - μια εξαφάνιση που είχε συνδεθεί με πολύκροτη ποινική υπόθεση. Πρόκειται πάντως για σενάρια και εκτιμήσεις, μέχρι να προκύψουν συγκεκριμένα δεδομένα.

Διαβάστε και: 

Ρέθυμνο: Εν αναμονή της ιατροδικαστικής εξέτασης για το πτώμα στο βαρέλι

Κρήτη: Σε πλήρη εξέλιξη το θρίλερ με τον σκελετό στο βαρέλι

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo