• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Παρέμβαση Μαξίμου για παρασημοφόρηση: Το μπέρδεμα 

lawandorder.gr 28-07-2021 13:00
Παρέμβαση Μαξίμου για παρασημοφόρηση: Το μπέρδεμα 
Πού οφείλεται η απουσία Δένδια από την εορτή της Δημοκρατίας το Σάββατο

Τα ήξεις αφήξεις με την παρασημοφόρηση του διασώστη Ιάσονα Αποστολόπουλου μπορεί να ήταν μεταξύ ΥΠΕΞ και Προεδρίας, αλλά ο αντίκτυπός τους έφτασε μέχρι το Μαξίμου.

Λίαν συντόμως θα υπάρξει γενική παρέμβαση της κυβέρνησης που θα αφορά τον τρόπο επιλογής των παρασημοφορηθέντων, ώστε να αποφευχθούν μελλοντικά παρόμοια παρατράγουδα, κατά πληροφορίες της «Καθημερινής». Το πλαίσιο θα γίνει πιο σαφές και πιο συγκεκριμένο.

Το μπέρδεμα 

Το πρόβλημα δημιουργήθηκε εκ του μη όντος, καθώς η λίστα που εστάλη για την παρασημοφόρηση δεν ήταν η τελική, σύμφωνα με το «Θεωρείο». Γιατί βγήκε στη δημοσιότητα δεν είναι γνωστό και προφανώς κάπου εκεί έγινε το διαδικαστικό μπέρδεμα μεταξύ ΥΠΕΞ και Προεδρικού, κάτι που αναπόφευκτα έφερε και πάγο στις σχέσεις των δύο πλευρών.

Ωστόσο, δεν οφείλεται εκεί η απουσία Δένδια από την εορτή της Δημοκρατίας το Σάββατο το βράδυ. Για όσους έχουν ισχυρή μνήμη, ο ΥΠΕΞ τις περισσότερες φορές έχει επιλέξει να μην παρίσταται στην εκδήλωση, όπως έγινε και φέτος. Το θέμα πάντως θεωρείται από όλες τις πλευρές λήξαν και δεν πρόκειται να δοθεί συνέχεια.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo