• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Τέσσερις ακόμη θάνατοι στις παραλίες της χώρας

lawandorder.gr 28-07-2021 07:54
Τέσσερις ακόμη θάνατοι στις παραλίες της χώρας
σε Αλεξανδρούπολη, Χαλκιδική, Κεφαλλονιά και Μάνη

Τέσσερις ακόμη ηλικιωμένοι έχασαν τη ζωή τους στις παραλίες χθες Τρίτη σε Αλεξανδρούπολη, Χαλκιδική, Κεφαλλονιά και Μάνη.

Ένας 70χρονος στην Αλεξανδρούλη

Σύμφωνα με το Λιμενικό, χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, χθες το μεσημέρι, από την παραλιακή περιοχή Ε.Ο.Τ. Αλεξανδρούπολης, ένας 70χρονος Έλληνας, ο οποίος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Μία 83χρονη στην Χαλκιδική

Το δεύτερο περιστατικό σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στην παραλιακή περιοχή Μουριές Δήμου Νέας Προποντίδας Χαλκιδικής, 83χρονη Ελληνίδα. Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της και διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κ.Υ. Νέων Μουδανιών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από τη Λιμενική Αρχή Ν. Μουδανιών που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Ένας 70χρονος στην Κεφαλονιά

Το τρίτο περιστατικό σημειώθηκε στην Κεφαλονιά. Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, χθες το πρωί από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας Παλαιοσταφίδας Αργοστολίου Κεφαλληνίας , 70χρονος Έλληνας.

Ο άτυχος 70χρονος ανασύρθηκε και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το ναυαγοσώστη ξενοδοχειακής μονάδας και στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Κεφαλληνίας.

Ένας 81χρονος στον Γερολιμένα στην Μάνη

Το τέταρτο περιστατικό σημειώθηκε στην Μάνη. Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, χθες το πρωί από την παραλία Γερολιμένα Δήμου Ανατολικής Μάνης, 81χρονος Έλληνας.

Διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Υγείας Αρεόπολης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Λιμεναρχείο Γυθείου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo