17.6 C
Athens
14.8 C
Thessaloniki
Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
More

    Το τηλεφώνημα Μητσοτάκη-Αντετοκούνμπο


    Λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος του NBA, o Kυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε, σύμφωνα με πληροφορίες της «Καθημερινής», τηλεφωνικά με τον πρωταθλητή Γιάννη Αντετοκούνμπο για να τον συγχαρεί για τη νίκη του. Ο πρωθυπουργός κάλεσε μάλιστα τον MVP των τελικών του αμερικανικού πρωταθλήματος στο Μαξίμου. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν πρόλαβε να παρευρεθεί το Σάββατο το βράδυ στο Προεδρικό, αλλά θεωρείται βέβαιο ότι από βδομάδα θα περάσει το κατώφλι του πρωθυπουργικού γραφείου.
    Όταν ο πρωθυπουργός, ο οποίος ξενύχτησε για να τον παρακολουθήσει, σήκωσε το τηλέφωνο για να συγχαρεί τον Έλληνα πρωταθλητή Γιάννη Αντετοκούνμπο, του είπε τα εξής, σύμφωνα με τον «Βηματοδότη»: «Μας έκανες υπερήφανους. Έκανες υπερήφανη όλη την Ελλάδα».
    Μίλησαν για αρκετή ώρα, με τον Πρωθυπουργό να τον συγχαίρει για άλλη μια φορά. Ήταν η ώρα που στο Μιλγουόκι γίνονταν ξέφρενοι πανηγυρισμοί, με τον Γιάννη να αναδεικνύεται και MVP των τελικών και να αποκαλύπτει την πρόθεσή του να έρθει στην Ελλάδα. Είχε αναφέρει μάλιστα ότι θα προσπαθούσε να φτάσει το Σάββατο 24 Ιουλίου. Και με αρκετή δόση χιούμορ δήλωσε ότι θέλει να τον υποδεχθούν 100.000 άτομα στο αεροδρόμιο.
    Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας του είχε στείλει πρόσκληση για να παραστεί στη δεξίωση για τη «Γιορτή της Δημοκρατίας» πολύ πιο πριν από τον αγώνα με τους Φοίνιξ Σανς που τον έστεψε πρωταθλητή.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ