• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Μύκονος: Προς άρση των μέτρων μετά το μίνι lockdown

lawandorder.gr 25-07-2021 22:55 Τελευταία ενημέρωση: 25-07-2021 22:55
Μύκονος: Προς άρση των μέτρων μετά το μίνι lockdown
Το άνοιγμα του νησιού προανήγγειλε και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την τελευταία ενημέρωση

Τέλος στους περιορισμούς που είχαν επιβληθεί στη Μύκονο στις 17 Ιουλίου αναμένεται από αύριο, καθώς τα μέτρα δείχνουν ότι είχαν κάποια απόδοση.

Οι περιορισμοί, ήτοι απαγόρευση κυκλοφορίας από τη 01:00 το βράδυ έως τις 06:00 το πρωί με εξαίρεση λόγους εργασίας και σοβαρούς λόγους υγείας, αλλά και η απαγόρευση μουσικής όλο το 24ωρο ισχύουν μέχρι αύριο και δεν αναμένεται να ανανεωθούν.

«Αυτό που έχει σημασία είναι τη Δευτέρα να πάμε στην άρση των περιορισμών» ανέφερε χθες στον ΣΚΑΪ ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, ερωτηθείς για τη Μύκονο. Ωστόσο, ο κ. Πέτσας ζήτησε προσοχή και κάλεσε τους επισκέπτες αλλά και τους κατοίκους να τηρούν τα ατομικά μέτρα προστασίας στα σοκάκια των νησιών.

Το άνοιγμα του νησιού προανήγγειλε και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την τελευταία ενημέρωση. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η μείωση των κρουσμάτων είναι μικρή, ωστόσο υπάρχει σταθεροποιηση στις συρροές κρουσμάτων.

Παρά την άρση των μέτρων, οι αρχές δεν αποκλείουν νέους περιορισμούς, εάν υπάρξει εκ νέου επιδημιολογική επιβάρυνση.

Αύριο αναμένεται να επισκεφθεί τη Μύκονο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Στο επίκεντρο της συνάντησης θα τεθούν τα θέματα αστυνόμευσης και ασφάλειας που υπάρχουν στον δημοφιλή προορισμό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo