• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Αποκλειστικό L&O :Έκλεψαν όπλο αστυνομικού από διαμέρισμα στο Ίλιον

lawandorder.gr 25-07-2021 21:12
Αποκλειστικό L&O :Έκλεψαν όπλο αστυνομικού από διαμέρισμα στο Ίλιον
Κλιμάκιο από τα εγκληματολογικά εργαστήρια ερεύνησε το διαμέρισμα για δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό των δραστών

Ακόμη μια κλοπή οπλισμού αστυνομικού φέρνει στο φως της δημοσιότητας το L&O.

Η κλοπή σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, τις ώρες που έλειπε από το σπίτι του στο Ίλιον, ο νεαρός Ειδικός Φρουρός. Οι θρασύτατοι διαρρήκτες κινήθηκαν στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας, αναρριχήθηκαν στο μπαλκόνι και τρύπωσαν στο διαμέρισμα του αστυνομικού, παραβιάζοντας το παράθυρο της κουζίνας. Ανενόχλητοι ερεύνησαν όλα τα δωμάτια, βρήκαν και άρπαξαν το υπηρεσιακό του πιστόλι, την γεμιστήρα και σφαίρες.

Οι κλέφτες δεν έμειναν ικανοποιημένοι με τον οπλισμό, και αφαίρεσαν τα ρολόγια του αστυνομικού και τα λιγοστά του χρήματα.

Το θύμα όταν επέστρεψε στο σπίτι του, το είδε ψαγμένο και τον οπλισμό του, να έχει κάνει φτερά. Χωρίς δεύτερη σκέψη ενημέρωσε την υπηρεσία για την κλοπή του οπλισμού.

Σχηματίστηκε δικογραφία από το τοπικό αστυνομικό τμήμα σε βάρος του για την απώλεια του πιστολιού και αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα. Κλιμάκιο από τα εγκληματολογικά εργαστήρια ερεύνησε το διαμέρισμα για δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό των δραστών.

TAGS

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo