• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Συμμετοχή ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδη Στεφανή σε Επιμνημόσυνη Δέηση

lawandorder.gr 24-07-2021 16:48
Συμμετοχή ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδη Στεφανή σε Επιμνημόσυνη Δέηση
H Επιμνημόσυνη έγινε προς τιμήν των πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια επιχείρησης κατάσβεσης μεγάλης πυρκαγιάς στην περιοχή, το 2007

Παρέστη σε επιμνημόσυνη δέηση, στα Νέα Στύρα Ευβοίας ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, η οποία έγινε προς τιμήν των πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια επιχείρησης κατάσβεσης μεγάλης πυρκαγιάς στην περιοχή, το 2007.

Ο Σμηναγός Δημήτριος Στοϊλίδης και ο Υποσμηναγός Ιωάννης Χατζούδης ήταν οι δύο χειριστές του πυροσβεστικού αεροσκάφους CL - 415 (CANADAIR).

Στην τελετή βρέθηκαν συγγενείς του ήρωα Υποσμηναγού Χατζούδη, ο Βουλευτής Ευβοίας κ. Αθανάσιος Ζεμπίλης, ο Δήμαρχος Καρύστου κ. Λευτέρης Ραβιόλος, ο Διευθυντής του Στρατιωτικού Γραφείο της Προεδρίας της Δημοκρατίας Αντιναύαρχος Ευθύμιος Μικρός ΠΝ, ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Στυρέων κ. Ιωάννης Γκεμίσης, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας, ο Υποστράτηγος ε.α. Ευστάθιος Κοτρώνης, καθώς και Σύλλογοι Εθελοντών Δασοπυροσβεστών.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo