18.3 C
Athens
13.2 C
Thessaloniki
Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
More

    Τρόμος για ηλικιωμένη στο Γαλάτσι: Μεθυσμένος αλλοδαπός προσπάθησε να τη βιάσει


    Μεθυσμένος αλλοδαπός προσπάθησε να βιάσει 80χρονη, μέσα στο σπίτι της στο Γαλάτσι.
    Σύμφωνα με πληροφορίες του L&O η απόπειρα βιασμού έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής. Ο δράστης και γείτονας της ηλικιωμένης, της χτύπησε την πόρτα και της ζήτησε να περάσει από το μπαλκόνι της στο δικό του με το πρόσχημα πως είχε ξεχάσει τα κλειδιά του.
    Όταν η ηλικιωμένη του άνοιξε την πόρτα, ο 61χρονος υπήκοος Αλβανίας της όρμησε και της έλεγε ότι θέλει να συνευρεθούν ερωτικά. Ο επίδοξος βιαστής σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έσπρωξε την 80χρονη, την έριξε στο κρεβάτι και της έκανε άσεμνες χειρονομίες. Η ηλικιωμένη άρχισε να φωνάζει, ο αλλοδαπός πανικοβλήθηκε, εγκατέλειψε το διαμέρισμα και κλειδαραμπαρώθηκε στο σπίτι του.
    Το θύμα ενημέρωσε την Άμεση Δράση και πληρώματα περιπολικών έφτασαν έξω από το διαμέρισμα του 1ου ορόφου. Του ζήτησαν να παραδοθεί αυτός αρχικά αρνήθηκε, αλλά στη συνέχεια μετά από διαπραγματεύσεις, βγήκε και οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες.
    Ο 61χρονος μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Γαλατσίου. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού και σωματικές βλάβες.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ