• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

ΚΙΝΑΛ: Άδεια ανατροφής τέκνου για τους στρατιωτικούς - Καθυστερήσεις στην καταβολή οικογενειακού επιδόματος

lawandorder.gr 23-07-2021 22:26 Τελευταία ενημέρωση: 23-07-2021 22:29
ΚΙΝΑΛ: Άδεια ανατροφής τέκνου για τους στρατιωτικούς - Καθυστερήσεις στην καταβολή οικογενειακού επιδόματος
Κατατέθηκαν δύο ερωτήσεις προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας

Πληθαίνουν οι διαμαρτυρίες στρατιωτικών, σημειώνει το ΚΙΝΑΛ, σε ερώτηση που κατέθεσαν βουλευτές του προς τον υπουργό Αμυνας, αναφορικά με τον τρόπο χορήγησης της άδειας ανατροφής τέκνου.

Γεγονός που, όπως αναφέρουν, δείχνει να αποτελεί σύνηθες φαινόμενο και η υπόψη άδεια να παραπέμπεται στις καλένδες με πρόσχημα τα περί υπηρεσιακών αναγκών, με αποτέλεσμα η άδεια τελικώς να χρησιμοποιείται για να εξυπηρετεί τη διοίκηση και όχι τα στελέχη.

Επιπλέον το ΚΙΝΑΛ επισημαίνει ότι υπάρχουν τεράστιες καθυστερήσεις στην καταβολή του συνόλου του οικογενειακού επιδόματος (Βοήθημα Οικογενειακής Επαγγελματικής Αυτοτέλειας - ΒΟΕΑ), παραθέτοντας μάλιστα επιστολές στρατιωτικών.

Σε ερώτηση που κατέθεσαν βουλευτές του προς τον υπουργό Αμυνας και για αυτό το θέμα, αναφέρουν ότι οι υπάρχουν καθυστερήσεις που έγκεινται στην μη καταβολή στα τέκνα των δικαιούχων του συνόλου του δικαιούμενου ποσού, τέσσερα χρόνια μετά την εφαρμογή του νέου μισθολογίου, έχοντας ως απόρροια να λαμβάνουν μόνο προκαταβολή έναντι αυτού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo