• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Φολέγανδρος: Η άφιξη του δολοφόνου της Γαρυφαλλιάς στον Πειραιά (βίντεο)

lawandorder.gr 23-07-2021 19:29 Τελευταία ενημέρωση: 23-07-2021 19:32
Φολέγανδρος: Η άφιξη του δολοφόνου της Γαρυφαλλιάς στον Πειραιά (βίντεο)
Στην ομολογία του κατηγορει το θύμα

Φρουρούμενος έφτασε στον Πειραιά ο 30χρονος δολοφόνος της άτυχης 26χρονης,  με το πλοίο της γραμμής, ενώ στο λιμάνι περίμενε μεγάλη αστυνομική δύναμη για να τον μεταφέρει στο Κορυδαλλό.

 

Για τη δολοφονία της κοπέλας, δίνει τη δική του εκδοχή για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες διέπραξε το αποτρόπαιο έγκλημα πριν από μια εβδομάδα στη Φολέγανδρο.

Ο 30χρονος κατά την απολογία του στον ανακριτή επιχείρησε να αποδώσει την σχέση έντασης, που όπως ισχυρίζεται είχε με την κοπέλα, στον χαρακτήρα της και στο γεγονός ότι εκείνη τον ενέπαιζε, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, και του χαλούσε τη καλή διάθεση που είχε από την αρχή για τις κοινές διακοπές τους!

Επικαλείται, δε, προβλήματα ψυχικής νόσου που αντιμετωπίζει, ενώ σε ό,τι αφορά στις συνθήκες κάτω από τις οποίες διέπραξε τη δολοφονία, υποστηρίζει ότι όλα ξεκίνησαν επειδή έχασαν το δρόμο και βρήκαν σε ένα χωματόδρομο. «Θόλωσα», «κλείδωσε το μυαλό μου», «δεν θυμάμαι» είναι, ωστόσο, οι απαντήσεις που έδωσε στον ανακριτή όταν εκείνος τον ρωτά επισταμένα για το τι ακριβώς έγινε την περασμένη Παρασκευή, οπότε και δολοφόνησε την κοπέλα. 

Διαβάστε περισσότερα:

Φολέγανδρος: Κατηγορεί το θύμα ο δολοφονος της Γαρυφαλλίας - Ολόκληρη η απολογία του

Φολέγανδρος: Στο ψυχιατρείο του Κορυδαλλού ο δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς - «Είναι ψυχασθενής», λέει ο δικηγόρος του

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo