22.3 C
Athens
21.9 C
Thessaloniki
Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
More

    Παράταση από το υπουργείο Δικαιοσύνης μέχρι τις 29 Ιουλίου στο πρόγραμμα «Πρακτική άσκηση αποφοίτων Νομικών Σχολών»


    Παράταση ώστε οι απόφοιτοι των Νομικών Σχολών να έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν εμπρόθεσμα τις αιτήσεις τους για συμμετοχή τους στο πρόγραμμα «Πρακτική Άσκηση αποφοίτων Νομικών Σχολών» έδωσε το υπουργείο Δικαιοσύνης. Συγκεκριμένα, το εν λόγω πρόγραμμα παρατείνεται μέχρι και τις 29 Ιουλίου, όπως αναφέρει το υπουργείο Δικαιοσύνης σε σχετική ανακοίνωσή του.
    Ολόκληρη η ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης έχει ως εξής: «Παρατείνεται μέχρι και την Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021 η προθεσμία υποβολής αιτήσεων των υποψηφίων ασκούμενων δικηγόρων για την πραγματοποίηση πρακτικής άσκησης μέσω του προγράμματος «Πρακτική άσκηση αποφοίτων Νομικών Σχολών για την απόκτηση άδειας ασκήσεως επαγγέλματος δικηγόρου», στα Δικαστήρια και τις Εισαγγελίες της Επικράτειας, καθώς και σε Δικηγορικά Γραφεία/Δικηγορικές Εταιρείες.
    Η απόφαση του Υπουργείου Δικαιοσύνης για την παράταση της προθεσμίας δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους υποψηφίους να υποβάλουν εμπρόθεσμα τις αιτήσεις τους, ενώ ικανοποιεί τα σχετικά αιτήματα εκ μέρους τόσο των Δικαστικών αρχών της χώρας όσο και των αποφοίτων Νομικών Σχολών.
    Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά μέσω του ειδικά σχεδιασμένου πληροφοριακού συστήματος https://dpa.moj.gov.gr, στο οποίο περιλαμβάνεται εγχειρίδιο χρήσης».


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ