• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Θεσσαλονίκη: Κλειστή θα παραμείνει τη Δευτέρα μία λωρίδα στην οδό Εγνατία

lawandorder.gr 23-07-2021 13:57 Τελευταία ενημέρωση: 23-07-2021 13:57
Θεσσαλονίκη: Κλειστή θα παραμείνει τη Δευτέρα μία λωρίδα στην οδό Εγνατία
Λόγω εργασιών της «ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε»

Κλειστή θα παραμείνει την ερχόμενη Δευτέρα, από τις 16:00 έως τις 22:00, μία λωρίδα κυκλοφορίας, στην οδό Εγνατία, λόγω εργασιών της «ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε». Όπως ανακοίνωσε η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, θα εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στην περιοχή του σταθμού «Βενιζέλου» του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια των εν λόγω εργασιών θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της οδού Εγνατίας, στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ίωνος Δραγούμη έως το ύψος του οικοδομικού αριθμού 66. Η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Εγνατία, στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά, θα διεξάγεται από την ελεύθερη αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας του ίδιου ρεύματος πορείας (μία λωρίδα κυκλοφορίας ελεύθερη προς τα ανατολικά).

Η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης κάνει έκκληση προς τους οδηγούς να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή και να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo