• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Ένωση Αστυνομικών Ηρακλείου: Δείχνουμε ευαισθησία στην πρόοδο των παιδιών και προσπαθούμε να βρισκόμαστε δίπλα τους

lawandorder.gr 23-07-2021 13:15
Ένωση Αστυνομικών Ηρακλείου: Δείχνουμε ευαισθησία στην πρόοδο των παιδιών και προσπαθούμε να βρισκόμαστε δίπλα τους
Δείτε όλη την ανακοίνωση
Η Ένωση Αστυνομικών Ν. Ηρακλείου όπως ανακοίνωσε, θέλοντας να δείξει την στήριξη της προς να μικρά παιδιά, αντικατέστησε τον εξοπλισμό του δημοτικού παιδικού σταθμού που βρίσκεται εντός του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου.
 
Δείτε όλη την ανακοίνωση:
 
Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου ως γνωστόν δείχνουμε ιδιαίτερη ευαισθησία στην πρόοδο των τέκνων των μελών μας και προσπαθούμε με κάθε ευκαιρία να βρισκόμαστε δίπλα τους. Εδώ και χρόνια εντός του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου λειτουργεί δημοτικός παιδικός σταθμός για τα τέκνα των συναδέλφων μας η ίδρυση του οποίου φέρει τη σφραγίδα της Ένωσής μας.

Κάθε χρόνο με μορφή χορηγιών και δωρεών τόσο ιδιωτών όσο και από δικούς μας πόρους φροντίζουμε για την κάλυψη ελλείψεων σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό ώστε το επίπεδο εκπαίδευσης να παραμένει υψηλό. Φέτος κατόπιν αιτήματος της Διεύθυνσης του παιδικού σταθμού και με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού μας Συμβουλίου, πραγματοποιήσαμε δωρεά τραπεζιών , καρεκλών και λοιπών επίπλων προς αντικατάσταση όλων των παλαιών φθαρμένων.

Επίσης πρέπει να σταθούμε στο ότι η οικογένεια του προσφάτως εκλιπόντος συναδέλφου και μέλους μας Αρχιφύλακα Μήλιου Κωνσταντίνου, ο οποίος μας άφησε πολύ νωρίς και η απουσία του είναι ιδιαιτέρως αισθητή ανάμεσά μας, προχώρησε στη μνήμη του σε δωρεά επίπλων για τις ανάγκες του παιδικού σταθμού μας και τους οποίους ευχαριστούμε δημόσια εκ μέρους του συνόλου των συναδέλφων μας.

Με εκτίμηση.

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Yπαλλήλων N. Ηρακλείου.
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo