11.4 C
Athens
11.8 C
Thessaloniki
Σάββατο 20 Απριλίου 2024
More

    Επιδειξίας Νέας Σμύρνης: Νέες κατηγορίες στον 22χρονο νεαρό για δυο απόπειρες βιασμού και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας


    Σε άτομο με ροπή στις σεξουαλικές επιθέσεις κατά νεαρών γυναικών παραπέμπει πλέον η δράση του 22χρονου νεαρού, ο οποίος στις αρχές του περασμένου Μαΐου, είχε παρενοχλήσει σεξουαλική μια νεαρή κοπέλα στη Νέα Σμύρνη, φτάνοντας στο σημείο να την ακολουθεί με τα γεννητικά του όργανα σε κοινή θεά μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας της. Για το περαστικό αυτό καθώς και άλλες ανάλογες επιθέσεις σε νεαρές γυναίκες, ο 22χρονος είχε διωχθεί τότε ποινικά από τις εισαγγελικές αρχές σε βαθμό πλημμελήματος και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Δικαστήριο.
    Ωστόσο, τώρα η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, η οποία διενήργησε έρευνα για τη δράση του κατηγορούμενου με αφορμή το βίντεο της επίθεσης που δημοσιοποίησε η 25χρονη τον περασμένο Μάιο, προχώρησε στην απαγγελία και νέων κατηγοριών σε βάρος του νεαρού και μάλιστα κακουργηματικού βαθμού. Οι νέες κατηγορίες στοιχειοθετήθηκαν από την εισαγγελία καθώς μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο από την 25χρονη και άλλες γυναίκες κατήγγειλαν τον κατηγορούμενο για τη δράση του στις αρμόδιες αρχές.
    Συγκεκριμένα, στον 22χρονο ασκήθηκε κακουργηματική ποινική δίωξη για δυο απόπειρες βιασμού, που αφορά σε δυο ακόμη επιθέσεις κατά νεαρών γυναικών και για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας (πλημμέλημα).
    Σύμφωνα με πληροφορίες οι απόπειρες βιασμού τελέστηκαν πρώτη στις 6 Αυγούστου σε βάρος 22χρονης κοπέλας στην είσοδο του σπιτιού της στη Νέα Σμύρνη και η δεύτερη στις 3 Σεπτεμβρίου. Θύμα της τελευταίας επίθεσης που επίσης έγινε στη Νέα Σμύρνη, είναι μία 19χρονη.
    Όταν οι νεαρές γυναίκες δέχθηκαν την επίθεση κατήγγειλαν τα περιστατικά στις αρχές. Τότε ασκήθηκε ποινική δίωξη από την εισαγγελία κατά αγνώστων δραστών. Ωστόσο, μετά το τελευταίο συμβάν με την 25χρονη στη Νέα Σμύρνη οι κατηγορίες προσωποποιήθηκαν σε βάρος του δράστη.
    Το άλλο αδίκημα για το οποίο ασκήθηκε η δίωξη στον 22χρονο, αυτό της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας είναι πλημμέλημα και η σχετική κατηγορία απαγγέλθηκε καθώς ο νεαρός φέρεται να επιτέθηκε σε μια ακόμη κοπέλα, 28 ετών.
    Πάντως, από την πλευρά του ο κατηγορούμενος έχει αμφισβητήσει ενώπιον του εισαγγελέα τις κατηγορίες αρνούμενος όσα τα όσα κατέθεσαν τα φερόμενα θύματά του. Συγκεκριμένα φέρεται να έχει καταθέσει πως από τις περιγραφές των θυμάτων δεν αποδεικνύεται πως εκείνος ήταν ο δράστης των επιθέσεων. Μάλιστα προς ενίσχυση των ισχυρισμών του αναφέρθηκε σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες σε κατάθεση άλλης γυναίκας που κατά τους ισχυρισμούς του είπε στις αρχές πως της είχε επιτεθεί άνδρας μεγαλύτερης ηλικίας και μάλλον αλλοδαπός.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ