• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Αυτός είναι ο ιδιοκτήτης γνωστού spa που κατηγορείται για βιασμό κατ' εξακολούθηση

lawandorder.gr 22-07-2021 20:49
Αυτός είναι ο ιδιοκτήτης γνωστού spa που κατηγορείται για βιασμό κατ' εξακολούθηση
Την υπόθεση είχε πρώτο αποκαλύψει το Lawandorder.gr

Σήμερα έδωσε η αστυνομία στη δημοσιότητα τα στοιχεία του ιδιοκτήτη γνωστού spa στο κέντρο της Αθήνας ο οποίος κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και παράνομη κατακράτηση.

Κατηγορείται ότι διέπραξε τα αδικήματα, εντός του κέντρου χαλάρωσης (σπα-μασάζ) που διαθέτει στην Αθήνα, σε βάρος δύο γυναικών, στο πλαίσιο συνέντευξης για πρόσληψή τους για εργασία στο προαναφερόμενο κέντρο.

Συνελήφθη την 3-7-2021 από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε και σε βάρος του σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία από το Τ.Α. Εξαρχείων.

Πρόκειται για τον ΓΕΩΡΓΙΟΥ Ευάγγελο του Διονυσίου και της Αναστασίας γεννηθέντα την 15-2-1974 στην Αθήνα.

 

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων, προς ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, στη βεβαίωση εγκλημάτων που τιμωρούνται ως κακουργήματα ή πλημμελήματα με δόλο (εν προκειμένω εγκλημάτων κατά της γενετήσιας ελευθερίας) και συγκεκριμένα στον εντοπισμό επιπλέον θυμάτων βιασμού, διαδικασία η οποία σε διαφορετική περίπτωση καθίσταται απολύτως δυσχερής.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-3603322 του Τμήματος Ασφαλείας Εξαρχείων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Όπως είχε δημοσιεύσει το Lawandorder.gr ο 47χρονος έβαζε αγγελίες σε εφημερίδα και ζητούσε κοπέλες να εργαστούν ως μοντέλα φωτογράφισης για να διαφημίζουν το κέντρο ευεξίας.


Μια 18χρονη κοπέλα από την Αλγερία πήγε στο spa και ζήτησε δουλειά και ο 47χρονος της είπε να πάει την άλλη μέρα να δοκιμαστεί στην υποδοχή γιατί δεν έχει «αναλογίες μοντέλου».

Η 18χρονη πήγε το πρωί της επομένης και ο επιχειρηματίας της πρότεινε να προσληφθεί ως μασέρ.

Μάλιστα προσφέρθηκε, να της δείξει πως να κάνει μασάζ σε πελάτες, και την κλείδωσε σε ένα από τα εντυπωσιακά δωμάτια του spa. Τότε άρχισε ο εφιάλτης για την κοπέλα...

Την ξάπλωσε στο κρεβάτι, την θώπευσε στα γεννητικά της όργανα, και ασέλγησε επάνω της.

Το θύμα κατήγγειλε την σεξουαλική κακοποίηση στο Τ.Α.Εξαρχειων και αποκάλυψε στους αστυνομικούς πως θύμα του 47χρονου είχε πέσει και μια ανήλικη που είχε συναντήσει στο κέντρο χαλάρωσης, και της είχε πει για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια του.

Η 17χρονη κοπέλα εντοπίστηκε και περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια την κακοποίηση που υπέστη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo