• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Οργιάζουν οι φήμες για την υγεία του Ερντογάν - Βαραίνουν τα βλέφαρά του σε ομιλία (βίντεο)

lawandorder.gr 22-07-2021 20:18
Οργιάζουν οι φήμες για την υγεία του Ερντογάν - Βαραίνουν τα βλέφαρά του σε ομιλία (βίντεο)
Τούρκος αρθογράφος κατηγόρησε το πρακτορείο ειδήσεων «Αναντολού» γιατί δεν επεξεργάστηκε το βίντεο

Το γύρω του διαδικτύου κάνει από εχθές βίντεο που δείχνει τον τούρκο πρόεδρο να μιλά αλλά να κλείνει για πολλή ώρα τα μάτια του.

Ακόμα και τουρκικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι ο Τούρκος πρόεδρος φάνηκε να είναι πολύ κουρασμένος και να μην μπορεί να κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά.

Ταυτόχρονα,  άλλες απόψεις που ακουγονται κατά καιρούς λένε ότι ο Ερντογάν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Βέβαια, για να μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για την τουρκία, αρθρογράφος της φιλο-κυβερνητικής ιστοσελίδας «ΧαμπέρΤουρκ» επέκρινε το πρακτορείο ειδήσεων «Αναντολού», γιατι δεν επεξεργάστηκε το βίντεο και άφησε να κυκλοφορήσει μία τέτοια εικόνα για τον Τούρκο πρόεδρο.

«Η μετάδοση αυτών των εικόνων είναι πραγματικά ρεζίλι. Θα καταλάβαινα αν ήταν ζωντανή μετάδοση. Δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι. Αλλά γυρίστηκε και μετά μονταρίστηκε. Το να δείχνεται μία τέτοια κατάσταση σε ένα βίντεο είναι πολύ, πολύ κακό. Αυτό δείχνει σαφώς ότι κάποιος πολύ κοντά στον πρόεδρο προσπαθεί να τον φέρει σε δύσκολη κατάσταση, προσπαθώντας να τον κάνει να φαίνεται αδύναμος. Αυτό είναι απαράδεκτο. Νομίζω ότι είναι ζήτημα εθνικής ασφάλειας», σημείωσε ο αρθογράφος Φατίχ Αλταϊλί.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo