• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Προσπάθησαν να ταξιδέψουν με πλαστά μοριακά τεστ στη Γαλλία

lawandorder.gr 22-07-2021 15:22 Τελευταία ενημέρωση: 22-07-2021 15:31
Προσπάθησαν να ταξιδέψουν με πλαστά μοριακά τεστ στη Γαλλία
Οι αρχές ερευνούν εάν πρόκειται για μια πλαστογραφία που έκαναν δύο άτομα χωρίς την εμπλοκή τρίτων ή εάν πρόκειται για οργανωμένο κύκλωμα το οποίο προμηθεύει με πλαστά τεστ

Όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενο άρθρο του Lawandorder.gr, δύο άτομα πήγαν σε ταξιδιωτικό γραφείο της Αθήνας και κατέθεσαν, εκτός από τα υπόλοιπα απαραίτητα έγγραφα, δύο αρνητικά μοριακά τεστ κορονοϊού. Οι δύο άνδρες εμφανίστηκαν ως πατέρας και γιος.

Μόνο που ξέχασαν τα τεστ στο ταξιδιωτικό γραφείο και οι υπάλληλοι επικοινώνησαν με τη μικροβιολόγο της οποίας το όνομα αναφέρονταν στα έγγραφα. Προς έκπληξή τους η μικροβιολόγος δήλωσε άγνοια και ψάχνοντας στο αρχείο της δεν εντόπισε με τα συγκεκριμένα στοιχεία άτομα που είχαν πάει στο εργαστήριό της για να κάνουν μοριακό τεστ. Τα έγγραφα έφτασαν τελικά στα χέρια της τελικά, οπότε και διαπιστώθηκε ότι αυτά ήταν πλαστά.
Λίγη ώρα αργότερα τα χαρτιά κατατέθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Σμύρνης.

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, τα χαρτιά έχουν τόσο σφραγίδες όσο και υπογραφές, είναι όμως πλαστά.

Ο δύο άντρες είχαν ως προορισμό τη Γαλλία και επρόκειτο να ταξιδέψουν εχθές, 21 Ιουλίου, με την πτήση της AirFrance.

Πλέον οι αρχές ερευνούν εάν πρόκειται για μια πλαστογραφία που έκαναν δύο άτομα χωρίς την εμπλοκή τρίτων ή εάν πρόκειται για κάτι πιο σοβαρό, ήτοι ένα πιο οργανωμένο κύκλωμα το οποίο προμηθεύει με πλαστά τεστ «αρνητές» των εμβολίων ή νοσούντες οι οποίοι προσπαθούν με αυτόν τον τρόπο να «ξεγελάσουν το σύστημα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo