• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Θερινός Εκπαιδευτικός Πλους της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων

lawandorder.gr 22-07-2021 10:29
Θερινός Εκπαιδευτικός Πλους της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων
Πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης του ετήσιου ΘΕΠ στο λιμένα του Πειραιά
Πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης του ετήσιου Θερινού Εκπαιδευτικού Πλου (ΘΕΠ) της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων (ΣΝΔ) στο λιμένα του Πειραιά, την Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021.
 
Στην τελετή παρέστησαν αν ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης ΠΝ, o Διοικητής ΣΝΔ Υποναύαρχος Ιωάννης Καλογερόπουλος ΠΝ, ο Διοικητής Φρεγατών Αρχιπλοίαρχος Χρήστος Σασιάκος ΠΝ, καθώς συγγενείς και φίλοι των Ναυτικών Δοκίμων.
 
 
Μέχρι την Παρασκευή 20 Αυγούστου θα διαρκέσει το ΘΕΠ, στο οποίο θα συμμετέχουν η φρεγάτα «ΥΔΡΑ» και το ΠΓΥ «ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ». Τα πλοία είναι προγραμματισμένα να καταπλεύσουν στους λιμένες Κέρκυρας, Τεργέστης και Νάπολης , ενώ θα επιβαίνουν 132 Ναυτικοί Δόκιμοι, καθώς και οκτώ σπουδαστές ετέρων Στρατιωτικών Σχολών (δύο από τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, δύο από τη Σχολή Ικάρων, δύο από τη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων και δύο από τη Σχολή Αξιωματικών Νοσηλευτικής).
 
 
Σκοπός του ΘΕΠ είναι  η πρακτική εκπαίδευση εν πλω και η απόκτηση ναυτικής εμπειρίας από τους Ναυτικούς Δόκιμους, καθώς και η προβολή του Πολεμικού Ναυτικού στους λιμένες κατάπλου.
 
 
 
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo