16.4 C
Athens
13.4 C
Thessaloniki
Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
More

    Οι ακροδεξιοί επανέρχονται καλυμμένοι με το μανδύα των αρνητών του κορονοϊού


    «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες, Ελλάς, Ελλάς η ταν η επί τας, Αλήτες, ρουφιάνοι δημοσιογράφοι», τα παραπάνω συνθήματα αποτελούσαν τα προηγούμενα χρόνια, τα χρόνια της κρίσης και του διχασμού, όταν η Χρυσή Αυγή αποτελούσε μέρος του κοινοβουλίου, καθημερινές εκφράσεις που ακούγονταν από πορείες και συγκεντρώσεις, μέχρι γειτονιές και διαξιφισμούς.
    Με την εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής και τις φυλακίσεις του σκληρού πυρήνα αλλά και περιφερειακών μελών, έτειναν να εξαλειφθούν.
    Μάλιστα για ένα μεγάλο διάστημα οι υποστηρικτές των νοσταλγών του Χίτλερ, όπως αποδεικνύουν τα βίντεο και οι φωτογραφίες του υπαρχηγού της οργάνωσης, Χρήστου Παππά, είχαν εκλείψει και από τον δημόσιο διάλογο και τις συγκεντρώσεις.
    Ώσπου εμφανίστηκαν οι «αρνητές του κορονοϊου» και δειλά δειλά, οι μέχρι πρότινος εξαφανισμένοι ακροδεξιοί, κάνουν την επανεμφάνισή τους.
    Μάλιστα χρησιμοποιούν ακριβώς τις ίδιες μεθόδους για μαζέψουν οπαδούς και υποστηρικτές.
    Αυτό γίνεται από στόμα σε στόμα χρησιμοποιώντας τα αισθήματα οργής και απογοήτευσης μεγάλης μερίδα πολιτών, αλλά και δημιουργώντας group στο διαδίκτυο με προπαγανδιστικά βίντεο και στοχοποιόντας άτομα που όπως υποστηρίζουν αποτελούν «σιωνιστές, ανθέλληνες» και οι γνωστές συνωμοσιολογικές αερολογίες που βρίσκουν πρόσφορο έδαφος σε πολλούς πολίτες που τους αρέσει να δημιουργούν «αόρατους εχθρούς» για να αιτιολογούν όλα όσα στραβά και ανάποδα συμβαίνουν στην ζωή τους.
    Το φαινόμενο όσο περνάει ο καιρός και οι διαχωρισμοί μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων θα τεθούν σε πλήρη εφαρμογή, οι πορείες αναμένεται να αυξηθούν όπως και η συμμετοχή ατόμων σε αυτές.
    Το απόγευμα της Τετάρτης τουλάχιστον 1.500 άτομα συμμετείχαν σε συγκέντρωση αρνητών του κορονοιου στην πλατεία Συντάγματος.
    Αφού είπαν τα συνθήματα που αναφέρθηκαν στην αρχή του κειμένου, πέταξαν και φέιγ βολάν τα οποία ανέγραφαν «Ψηφίζω Εθνικό Κόμμα, ιδρυτής Ηλίας Κασιδιάρης».
    Το αυγό του φιδιού μπορεί να έσπασε, αλλά το φίδι κυοφορεί ξανά…
    [email protected]



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ