• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Να μην επιτρέψουμε την εφαρμογή τους Ισλαμικού νόμου, στην Αθήνα

Πέτρος Τρουπιώτης 22-07-2021 07:54 Τελευταία ενημέρωση: 22-07-2021 07:54
Να μην επιτρέψουμε την εφαρμογή τους Ισλαμικού νόμου, στην Αθήνα
Το κράτος δεν μπορεί να μείνει με σταυρωμένα χέρια σε ένα τέτοιο ζήτημα. Πρέπει να κινηθεί άμεσα. Να σταματήσει την εξάπλωση αυτού του απαράδεκτου γεγονότος και παράλληλα , να προστατέψει και τους χιλιάδες νόμιμους μετανάστες – μουσουλμάνους, από την μανία των φανατικών
Με ιδιαίτερη προσοχή φαίνεται πως παρακολουθούν στην Ελληνική Αστυνομία, την κατάσταση που δημιουργείται σε περιοχές του κέντρου της πρωτεύουσας, με την δράση μιας «άτυπης» ισλαμικής αστυνομίας.
Ομάδων δηλαδή, μουσουλμάνων μεταναστών , οι οποίοι έχουν “αυτοδιορισθεί» ως επόπτες της εφαρμογής του Ισλαμικού νομού, στους μουσουλμάνους , που ζουν στην Ελλάδα.
Μέχρι τώρα τα περιστατικά, τουλάχιστον αυτά που έχουν καταγγελθεί, δεν είναι πολλά , όμως έχουν μια αυξητική τάση, κάτι που προκαλεί ανησυχία τόσο στους αρμόδιους της Ελληνικής Αστυνομίας, όσο και σε άλλες κρατικές υπηρεσίες.
Το ζήτημα, προβληματίζει την ελληνική Αστυνομία, για μια σειρά από λόγους.
Ο πρώτος έχει να κάνει με το ότι οι περισσότεροι (ιδίως γυναίκες) που έχουν δεχθεί αυτού του είδους το «μπόουλινγκ», δεν είναι πρόθυμοι να το αναφέρουν στις αρχές, πόσο μάλλον να προχωρήσουν σε μηνύσεις, μια και φοβούνται την «τιμωρία» από τους μουσουλμάνους που μετέχουν σε αυτές τις ομάδες.
Ο δεύτερος έχει να κάνει με το ότι αρκετοί μετανάστες ή είναι οι ίδιοι χωρίς χαρτιά είτε έχουν φίλους ή συγγενείς χωρίς χαρτιά και γι αυτό αποφεύγουν την καταγγελία η οποία μπορεί να λειτουργήσει τελικά εναντίον τους ή εναντίον συγγενών τους (απέλαση).
Πέρα από αυτούς τους δυο βασικούς λόγους, υπάρχει γενικότερα ένα «κράτημα|» των μεταναστών απέναντι στην αστυνομία, ενώ και οι «παράνομοι» μουφτήδες, λειτουργούν ανασταλτικά μια και υποστηρίζουν την εφαρμογή του Ισλαμικού νόμου.
Τα περισσότερα ως σήμερα θύματα, ήταν γυναίκες που θεωρήθηκε ότι δεν είναι «ευπρεπώς ενδε3δυμμένες», ήτοι δεν είχαν καλύψει τα μαλλιά τους, ήταν σε μαγαζί μονές τους κλπ.
Το θέμα έχει παρουσιασθεί και σε άλλες χώρες, κυρίως στην Αγγλία αλλά και σε μέρη της Γαλλίας και στις Σκανδιναβικές χώρες. Γι αυτό και υπάρχει έντονη κινητικότητα στις αρμόδιες αρχές, με σκοπό να το σταματήσουν « εν τη γενέσει του».
Πιρς πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις, ιδίως σε περιοχές στο κέντρο της πρωτεύουσας οπού ζουν και κινούνται στην πλειοψηφία τους μετανάστες- μουσουλμάνοι.
Η ισχύς οποιουδήποτε αλλού «νομοί» πλην αυτών της ελληνικής πολιτείας και βεβαίως η προσπάθεια εφαρμογής τους, αποτελούν αδίκημα και μάλιστα βαρύ.
Γι αυτό και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, οφείλει άμεσα να αντιμετωπίζει το θέμα, καταστρώνοντας ένα συγκεκριμένο σχέδιο και εφαρμόζοντας το , χωρίς παρελκύσεις , χωρίς χάρες.
Το φίδι το χτυπάς στο κεφάλι , έτσι ώστε να μπορέσεις να το εξουδετερώσεις στην αρχή, πριν καλά καλά μπορέσει να ξεδιπλώσει το σχέδιο του.
Το κράτος δεν μπορεί να μείνει με σταυρωμένα χέρια σε ένα τέτοιο ζήτημα. Πρέπει να κινηθεί άμεσα , να προχωρήσει σε συλλήψεις όσων είναι οι εγκέφαλοι αυτού του ζητήματος, αλλά και όσους ανέλαβαν να την εφαρμόσουν. Συλλήψεις και απελάσεις, αμεσα
Με μια τέτοια κίνηση – άμεση και δυναμική- και μπορεί να σταματήσει την εξάπλωση αυτού του απαράδεκτου γεγονότος και παράλληλα , να προστατέψει και τους χιλιάδες νόμιμους μετανάστες – μουσουλμάνους, από την μανία αυτών των φανατικών, που θεωρούν πως μπορεί να εφαρμόσουν τις διατάξεις του παράλογου Ισλαμικού νόμου στην χώρα μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo