• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Απαγωγή 38χρονου πακιστανού στο Κορωπί: Ένας 15χρονος ανάμεσα στους απαγωγείς

lawandorder.gr 21-07-2021 17:12 Τελευταία ενημέρωση: 21-07-2021 17:31
Απαγωγή 38χρονου πακιστανού στο Κορωπί: Ένας 15χρονος ανάμεσα στους απαγωγείς
Συνελήφθησαν οι τρεις από τους πέντε δράστες

Εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια Κορωπίου η απαγωγή 38χρουνου Πακιστανού από πέντε άτομα, ανάμεσα στους οποίους είναι και ένα 15χρονο παιδί.

Οι τρεις Έλληνες και δύο Αφγανοί είχαν απαγάγει τον 38χρονο στις 12 Ιουλίου, τον είχαν αρπάξει από το παράπηγμα που ζούσε και με την βία τον έβαλαν στο αυτοκίνητο τους και τον μετέφεραν σε σπίτι στα Μεσόγεια.

Οι πέντε κακοποιοί σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του L&O, ζητούσαν 15.000 ευρώ από συγγενικά του πρόσωπα για να τον αφήσουν ελεύθερο. Μάλιστα πραγματοποιούσαν βιντεοκλήσεις στον αδερφό του στην Πάτρα και τον πατέρα του στο Πακιστάν, και το θύμα τους εκλιπαρούσε να δώσουν τα λύτρα στους απαγωγείς.

Οι δράστες απειλούσαν τον 38χρονο και τους συγγενείς ότι θα τον σκοτώσουν αν δεν δώσουν τα χρήματα. Για την απαγωγή έφτασαν πληροφορίες στην αστυνομία, και άρχισαν έρευνες σε σπίτια υπόπτων στα Μεσόγεια.

Οι δράστες όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία της αστυνομίας, μετέφεραν τον όμηρο σε δύο αλλά σπίτια, και όταν κατάλαβαν ότι στενεύει ο κλοιός τον άφησαν ελεύθερο στις 15 Ιουλίου το βράδυ. Αμέσως ο 38χρονος πήγε στο Τμήμα Ασφαλείας Κορωπίου και σε φωτογραφίες που του έδειξαν αναγνώρισε τους τρεις Έλληνες απαγωγείς.

Έγινε επιχείρηση και συνελήφθησαν οι τρεις Ρομά ενώ αναζητούνται οι δύο υπήκοοι Αφγανιστάν. Ο 15χρονος αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα, ενώ για τους δύο ενήλικες υπήρξε διχογνωμία Εισαγγελέα και Ανακριτή και θα αποφασίσει το δικαστικό συμβούλιο αν θα προφυλακιστούν ή όχι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo