• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Επίσκεψη της Ένωσης Αστυνομικών Υπάλληλων Θεσσαλονίκης στο ΑΤ Παύλου Μελά

lawandorder.gr 21-07-2021 15:31
Επίσκεψη της Ένωσης Αστυνομικών Υπάλληλων Θεσσαλονίκης στο ΑΤ Παύλου Μελά
«Όταν η λογική επικρατεί των παράλογων απαιτήσεων»

Η Ένωση Αστυνομικών Υπάλληλων Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε το ΑΤ Παύλου Μελά, όπου παρέδωσε υπηρεσιακά τζάκετ στα μέλη της, μια προσφορά της εταιρείας «MAKIOS LOGISTICS».

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπάλληλων Θεσσαλονίκης μετέβη στο ΑΤ Παύλου Μελά, όπου παρέδωσε υπηρεσιακά τζάκετ στα μέλη της, μια προσφορά της εταιρείας «MAKIOS LOGISTICS».

Κατά την παραμονή τους στο Τμήμα, οι εκπρόσωποί μας συνομίλησαν με αρκετούς συναδέλφους για την επικρατούσα υπηρεσιακή κατάσταση. Είναι άκρως ενθαρρυντικό το ότι σε ένα κεντρικό Τμήμα δεν εκφράστηκαν παράπονα για καταστρατήγηση του χρόνου εργασίας και τις εργασιακές συνθήκες. Οι ημερήσιες αναπαύσεις χορηγούνται κανονικά και η Διοίκηση προσπαθεί να τηρεί τις νόμιμες διατάξεις, ώστε η Υπηρεσία να λειτουργεί εύρυθμα και το προσωπικό να είναι ικανοποιημένο.

Αυτό αποδεικνύει ότι όταν υπάρχει η βούληση της Διοίκησης, η νομοθεσία εφαρμόζεται απαρέγκλιτα και τα Τμήματα είναι λειτουργικά. Δυστυχώς, το οξύμωρο της υπόθεσης είναι ότι η ανώτατη Διοίκηση αποφάσισε τη μετακίνηση της Διοικήτριας, στην οποία οφείλεται η σημερινή εικόνα της Υπηρεσίας. Κι αναρωτιόμαστε; Τελικά ποιο είναι το ζητούμενο; Η Διοίκηση να ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις της και να προστατεύει το προσωπικό ή απλώς να εφαρμόζει άνευ όρων τις συχνά παράλογες απαιτήσεις της ανώτατης Διοίκησης; Η απάντηση είναι αυτονόητη αλλά δυστυχώς τα αυτονόητα αποδεικνύονται και τα πιο δύσκολα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo