• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Ηράκλειο: ΕΔΕ για Λιμενικό μετά την καταγγελία μητέρας ανήλικου

lawandorder.gr 19-07-2021 10:41
Ηράκλειο: ΕΔΕ για Λιμενικό μετά την καταγγελία μητέρας ανήλικου
Υποστήριξε ότι αξιωματικός του Λ.Σ που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας βιαιοπράγησε κατά του παιδιού της

Ένορκη Διοικητική Εξέταση διατάχθηκε από την ηγεσία του Λιμενικού Σώματος η οποία θα ερευνήσει τα όσα καταγγέλθηκαν από τη μητέρα ενός ανήλικου, η οποία υποστήριξε ότι αξιωματικός του Λ.Σ που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας βιαιοπράγησε κατά του παιδιού της.

Πρόκειται για ένα περίεργο περιστατικό που διερευνάται με πολλή προσοχή από στα στελέχη του Λ.Σ που έχουν αναλάβει να διενεργήσουν την ΕΔΕ.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή του Κόκκινου Πύργου και συγκεκριμένα έξω από τα γραφεία του Ναυαταθλητικού Ομίλου Τυμπακίου το βραδύ της περασμένης Παρασκευής.

Η μητέρα του παιδιού κατήγγειλε, σύμφωνα με πληροφορίες, στο διοικητή του Λιμενικού Σταθμού, ότι το παιδί της, της είπε ότι ο συγκεκριμένος  λιμενικός το χτύπησε χωρίς λόγο.

Ο λιμενικός από την πλευρά του δίνει -σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης- μια διαφορετική εκδοχή. Ο ίδιος φέρεται να υποστηρίζει ότι το παιδί τον κλωτσούσε χωρίς λόγο και πως εκείνος απλώς το απώθησε. Η κίνησή του αυτή, που κατά τον ίδιο δεν ήταν βιαιοπραγία, χαρακτηρίστηκε από τον ανήλικο ως πράξη βίας.

Μάλιστα, ο αξιωματικός του Λ.Σ ειπε ότι στο περιστατικό υπήρχαν και αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίοι μπορούν να επιβεβαιώσουν τα λεγόμενά

του. Να σημειωθεί τέλος ότι η μητέρα του παιδιού φέρεται να είπε ότι δεν είδε το περιστατικό και απλώς μετέφερε αυτά που της είπε το παιδί της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo