21.5 C
Athens
21.6 C
Thessaloniki
Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
More

    Έντονη δυσφορία για την διοικητική μέριμνα για τους αστυνομικούς που μεταφέρθηκαν εκτάκτως στη Μύκονο


    Σαράντα αστυνομικοί της ΟΠΚΕ πηγαίνουν στη Μύκονο για την τήρηση των νέων έκτακτων περιοριστικών μέτρων κατά του κορονοϊού.
    Μετακινούνται με απόφαση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., με την οποία μάλιστα κλήθηκαν μέσα σε μια νύχτα αστυνομικοί από επαρχιακές διευθύνσεις να εγκαταλείψουν τον τόπο τους και να μεταβούν στο νησί των ανέμων.
    Εκεί θα γίνονται έλεγχοι σε μαγαζιά και βίλες για παράνομα κορονοπάρτι, ενώ παράλληλα θα επιστρατευθούν μέχρι και drones για να εντοπίζουν τα παράνομα πάρτυ.
    Αρκετοί αστυνομικοί έχουν παράπονα, καθώς όπως δήλωσαν: «από τις 5 τα ξημερώματα περίμεναν για περισσότερο από δυο ώρες στο αεροδρόμιο της Μυκόνου για να τους παραλάβουν και αφού τους μετέφεραν έξω από το αστυνομικό Τμήμα, έπρεπε να περιμένουν ατελείωτες ώρες εξουθενωμένοι για να βρεθούν ξενοδοχεία, στα οποία θα μείνουν, με την δυσφορία όλως σε σχέση με την μέριμνα της ΕΛ.ΑΣ να είναι εντονότατη».
    «Σημειώνουμε ότι σε τέτοιου είδους μετακινήσεις καλούνται μόνο οι εμβολιασμένοι κατά του Covid-19, γεγονός ουσιαστικά που καθιστά προνομιούχους τους μη εμβολιασμένους», πρόσθεσαν.
    [email protected]



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ