• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Πεύκη: Επέστρεψε σπίτι της και βρήκε τους διαρρήκτες μέσα!

lawandorder.gr 17-07-2021 14:24
Πεύκη: Επέστρεψε σπίτι της και βρήκε τους διαρρήκτες μέσα!
Πρόλαβαν να πηδήξουν σε διπλανό ακάλυπτο και να διαφύγουν

Τους κλέφτες μέσα στο σπίτι της βρήκε 54χρονη γυναίκα στην Πεύκη, το βράδυ της Πέμπτης.

Το θύμα έλειψε για λίγο από το σπίτι της και οι κλέφτες βρήκαν την ευκαιρία να τρυπώσουν στην μεζονέτα του 3ου και 4ου ορόφου. Τους πρόδωσε όμως ο συναγερμός που τέθηκε σε λειτουργία. Η εταιρεία security, ενημέρωσε την 54χρονη πως χτυπάει ο συναγερμός και ίσως έχουν μπει κλέφτες στο σπίτι της.

Η γυναίκα επέστρεψε άρον άρον στην οικία της, και όταν άνοιξε την πόρτα είδε τους διαρρήκτες να φεύγουν από το πίσω μπαλκόνι και σαν αίλουροι να πηδάνε στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας. Οι κλέφτες πρόλαβαν και άρπαξαν κοσμήματα και δύο φωτογραφικές μηχανές.

Η αστυνομία εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να είναι οι ίδιοι δράστες που με τρόπο ασυνήθιστο για τα ελληνικά δεδομένα μπήκαν σε διαμέρισμα στην οδό Βουλγαροκτόνων και πάλι στη Πεύκη. Τα τζάμια του σπιτιού ήταν αλεξίσφαιρα και οι διαρρήκτες με κόφτη έκοψαν το τζάμι της μπαλκονόπορτας και μπήκαν στο διαμέρισμα του 1ου ορόφου. Έψαξαν όλα τα δωμάτια και άρπαξαν χρήματα, ένα χρυσό δακτυλίδι με ρουμπίνι, ένα χρυσό δακτυλίδι με σμαράγδι, μια χρυσή αλυσίδα λαιμού και ένα χρυσό μενταγιόν.

Η 70χρονη ιδιοκτήτρια επέτρεψε στο σπίτι μετά από πέντε ώρες και το βρήκε άνω κάτω. Ενημέρωσε την αστυνομία, κλιμάκιο της Σήμανσης έκανε έρευνες για δακτυλικά αποτυπώματα και DNA.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo