22.3 C
Athens
21.9 C
Thessaloniki
Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
More

    Σεξουαλική κακοποίηση στην Ηλιούπολη: Τι είπε στην απολογία του ο πατέρας της 19χρονης για τον κατηγορούμενο που προφυλακίστηκε σήμερα


    Συνεχείς είναι πλέον οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης της 19χρονης κοπέλας από την Ηλιούπολη, τόσο από τον αστυνομικό που κατηγορείται ότι την εξέδιδε, όσο και από τον πατέρα της που φέρεται να την βίαζε. Για την συγκεκριμένη υπόθεση σήμερα το δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας ακόμη άνδρας, ηλικίας 31 ετών, ο οποίος σύμφωνα με την κατάθεση της κοπέλας, την εξέδιδε και εκείνος όταν ήταν 16 ετών, δηλαδή πολύ πριν γνωρίσει τον κατηγορούμενο αστυνομικό Δημήτρη Μπουγιούκο (τα στοιχεία του δόθηκαν στη δημοσιότητα με εισαγγελική διάταξη), ο οποίος πλέον βρίσκεται στις φυλακές προσωρινά κρατούμενος και έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα. Ο 31χρονος άνδρας, ονόματι Ντανιέλ, αρνήθηκε σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας τις βαριές κατηγορίες που του αποδίδονται, πλην όμως δεν έπεισε ανακρίτρια και εισαγγελέα και κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος. «Ο άνδρας αυτός της έδινε χρήματα» έχει υποστηρίξει αναφερόμενος στον Ντανιέλ, ο πατέρας της νεαρής γυναίκας, ο οποίος βρίσκεται ήδη στη φυλακή αντιμέτωπος επίσης με βαριές κατηγορίες.
    «Μία ημέρα είδα να έχει 400 ευρώ στην τσάντα της η κόρη μου που τότε ήταν στη Β΄ Λυκείου. Μου είπε ότι ήταν του Ντανιέλ…. Όπως μου είπε, μετά από πίεση η σύζυγός μου, αυτός έχει κάποιο ταξί δικό του και της δίνει λεφτά και μετά από μία μέρα, εκείνη του τα δίνει πίσω. …» ισχυρίστηκε κατά την απολογία του στην ανακρίτρια ο κατηγορούμενος πατέρας και συνέχισε: «Η κόρη μου δεν μου γνώρισε το Ντανιέλ, εγώ ζήτησα από το γιο μου να βρει το τηλέφωνό του από το κινητό της, όπως και έγινε. Του τηλεφώνησα την επόμενη ημέρα και κανονίσαμε να συναντηθούμε…. Εγώ όταν τον γνώρισα διαπίστωσα ότι είναι πονηρός και το είπα στη γυναίκα μου και την κόρη μου ότι δεν είναι αυτός για αυτήν. Αυτή αντέδρασε κι άρχισε να ουρλιάζει και να με κατηγορεί και να μου λέει ότι τον αγαπάει. Στη συνέχεια ψάξαμε ένα τετράδιο όπου είχε μέσα σημειώσει κάποια ποσά πχ 100 ευρώ, 300 ευρώ, 360 ευρώ κ.α Όταν την ρώτησα τι λεφτά είναι αυτά, η κόρη μου είπε ότι είναι ποσά που τα έδινε ο Ντανιέλ για να φτιάξει τη μηχανή του. Εγώ της είπα ότι είναι πολλά λεφτά και είναι πολύ περισσότερα από όσα χρειαζόταν να φτιάξουν τη μηχανή. Εκεί υπήρχαν και αριθμοί τηλεφώνων με ονόματα και ηλικίες και κάρτες από τα ταξί που τη μετέφεραν… Είχα υποψιαστεί διάφορα πράγματα, είχα βρει μέσα στο δωμάτιό της και χασίς και μία ουσία που έμαθα ότι ήταν κοκαΐνη σε ήπια μορφή. Εγώ δεν μπορούσα να κάνω κάτι γιατί ή θα έπρεπε να τη χτυπήσω πράγμα που δεν μπορώ να κάνω ποτέ ή να την κλειδώσω ή να κάνω το βλάκα, έκανα το τελευταίο…».
    Πάντως, ο 31χρονος κατηγορούμενος φέρεται να αρνήθηκε σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει και κυρίως ότι εξέδιδε την κοπέλα.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ