• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Σε διαθεσιμότητα ο Σταύρος Μπαλάσκας μετά τις δηλώσεις του για τον συζυγοκτόνο - Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

lawandorder.gr 14-07-2021 21:51 Τελευταία ενημέρωση: 14-07-2021 23:27
Σε διαθεσιμότητα ο Σταύρος Μπαλάσκας μετά τις δηλώσεις του για τον συζυγοκτόνο - Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ
Μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσαν οι δηλώσεις του για τον δολοφόνο της 20χρονης Καρολάιν

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ Σταύρος Μπαλάσκας, μετά το σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις για τον συζυγοκτόνο της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Σε συνέχεια της από 18-06-2021 Ανακοίνωσης, γνωρίζεται ότι, με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, σε βάρος του συνδικαλιστή, αφού λήφθηκαν οι απόψεις του, επιβλήθηκε το διοικητικό μέτρο της διαθεσιμότητας.

Υπενθυμίζεται ότι το αρχηγείο της ΕΛΑΣ είχε διατάξει Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τις επίμαχες δηλώσεις του.

Σε σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφερόταν πως «παράλληλα, κινήθηκε η διαδικασία εξέτασης για λήψη του διοικητικού μέτρου της διαθεσιμότητας σε βάρος του».

Επιπλέον οι δηλώσεις του είχαν προκαλέσει και την παρέμβαση της προϊσταμένης της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου, η οποία είχε διατάξει διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης  προκειμένου να διερευνηθεί αν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων και της διέγερσης σε ανυπακοή από τον συνδικαλιστή.

Υπενθυμίζεται ότι σε δήλωσή του στον τηλεοπτική Mega, είχε χαρακτηρίσει τον συζυγοκτόνο βλάκα γιατί όπως υποστήριξε «αν έπαιρνε τηλέφωνο της αστυνομία μετά το φόνο και έλεγε ότι το έκανα εν βρασμώ ψυχής θα πήγαινε το πολύ 4 χρόνια φυλακή».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo