20.9 C
Athens
14.6 C
Thessaloniki
Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
More

    Σεξουαλική κακοποίηση 19χρονης: Απολογούνται σήμερα ο πατέρας της και ο αστυνομικός για σωρεία εγκλημάτων


    Απαντήσεις σε σειρά ερωτημάτων για τα αποτρόπαια εγκλήματα σεξουαλικής κακοποίησης που τους είχε καταλογίσει η εισαγγελία, καλούνται να δώσουν σήμερα, ενώπιον ανακριτή, ο πατέρας της 19χρονης κοπέλας από την Ηλιούπολη και ο 41χρονος αστυνομικός που την εξέδιδε. Οι δυο κατηγορούμενοι θα απολογηθούν σήμερα στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων για σειρά κακουργημάτων και πλημμελημάτων που τους φέρνουν αντιμέτωπους με το ενδεχόμενο προφυλάκισης.
    Τόσο ο πατέρας της άτυχης κοπέλας που φέρεται να τη βίαζε από τα 11 της χρόνια όσο και ο αστυνομικός που την κακοποιούσε και την εξέδιδε, αρνήθηκαν την περασμένη Κυριακή ενώπιον του εισαγγελέα τις πράξεις που τους αποδίδονται. Ωστόσο, κατά τις απολογίες τους σήμερα, θα πρέπει να αντικρούσουν τα 14 συνολικά αδικήματα που αντιμετωπίζουν και τα οποία σύμφωνα με την ποινική δίωξη που τους ασκήθηκε είναι: Εμπορία ανθρώπων κατ’ επάγγελμα, συνέργεια στην παραπάνω πράξη, εμπορία κατά ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, βιασμός κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου σε γενετήσιες πράξεις κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις μεταξύ συγγενών, διακίνηση ναρκωτικών, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και απειλή, οπλοφορία, οπλοχρησία και οπλοκατοχή.
    Η νεαρή γυναίκα, σύμφωνα με τα όσα περιέγραψε στους αστυνομικούς βίωνε έναν εφιάλτη στα χέρια των δυο ανδρών. Εκτός από τον πατέρα της που με βία και απειλές την εξανάγκαζε σε γενετήσιες πράξεις μέχρι την ηλικία των 17 ετών, ο αστυνομικός φέρεται να την κρατούσε όμηρο, να την κακοποιούσε και να την εξέδιδε. Μάλιστα, ήδη έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και για ένα ακόμη άτομο που φέρεται να εμπλέκεται στην σοκαριστική αυτή υπόθεση.
    «Μιλάμε για κύκλωμα. Αυτό το κορίτσι έχει κατονομάσει ότι ήξερε. Έκανε ό,τι μπορούσε. Η μητέρα της δεν γνώριζε. Αυτό περιγράφει η κοπέλα», είπε η δικηγόρος του 19χρονης, Αντωνία Λεγάκη, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό και αναφερόμενη στον κατηγορούμενο αστυνομικό σημείωσε: «Ο άνθρωπος αυτός την είχε αιχμάλωτη επί 1,5 μήνα την εξέδιδε χτυπώντας την, προσπαθούσε να της δώσει ναρκωτικά ή της στερούσε την τροφή. Είναι ένα παιδί ακόμα παγωμένο απέναντι σε αυτό που της συνέβη. Η προσέγγιση ήταν μια κανονική προσέγγιση για μια σχέση. Το κορίτσι ήθελε να φύγει από το σπίτι της και ήταν ευάλωτη. Ένιωσε ασφάλεια επειδή ο άνδρας ήταν αστυνομικός. Αυτός ήλεγχε τις επικοινωνίες της. Είχε έναν έλεγχο. Ο περίγυρος δεν είχε καταλάβει… Το κορίτσι φοβόταν πάρα πολύ, την απειλούσε ότι θα σκοτώσει την μητέρα και τα αδέρφια της».
    Οι δυο κατηγορούμενοι ενώπιον του εισαγγελέα την περασμένη Κυριακή φέρονται να αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν. Αίσθηση προκάλεσε πάντως η εμφάνιση του αστυνομικού όταν οδηγήθηκε στο κτήριο της εισαγγελίας. Ο 41χρονος άνδρας φορούσε μια μπλούζα που παρέπεμπε στην πιο γνωστή εταιρεία παραγωγής αισθησιακών ταινιών στην Ελλάδα.
    Η κατάθεση του θύματος
    Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η νεαρή κοπέλα είπε στους αστυνομικούς ότι ο επίορκος συνάδελφος τους (ήδη έχει τεθεί σε αργία) την απειλούσε με το όπλο και είχε προχωρήσει σε αποτρόπαιες πράξεις σε βάρος της, ενώ, την είχε αναγκάσει να κλείσει και όλους τους λογαριασμούς της, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
    Η κοπέλα γνώρισε τον αστυνομικό αφού είχε εισαχθεί στο πανεπιστήμιο και σύναψε σχέση μαζί του. Όμως η σχέση αυτή εξελίχθηκε σε εφιάλτη. Ο κατηγορούμενος την φυλάκισε, την βίαζε και την ανάγκασε να εκδίδεται.
    Διαβάστε και:
    Και τραγουδιστής ο αστυνομικός που κατηγορείται πως εξέδιδε 19χρονη – Δείτε τον σε βίντεο clip
    Με 14 αδικήματα βαρύνονται ο αστυνομικός και ο πατέρας 18χρονης κοπέλας από την Ηλιούπολη (εικόνες-βίντεο)
    Όταν ο αστυνομικός που κατηγορείται πως εξέδιδε την 19χρονη είχε γίνει θέμα εκπομπής
    Εφιάλτης για 18χρονη στην Ηλιούπολη – Αστυνομικός την είχε σε διαμέρισμα και την εξέδιδε



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ