• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Κυνικός ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στις φυλακές: «Θέση πιλότου στον Κορυδαλλό έχετε;»

lawandorder.gr 12-07-2021 17:53
Κυνικός ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στις φυλακές: «Θέση πιλότου στον Κορυδαλλό έχετε;»
Η ζωή του στη φυλακή

Τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας στην υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά από τον 35χρονο σύζυγό της πιλότο, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, αποδομούν πλήρως το προφίλ, το οποίο φρόντιζε να χτίσει ο καθ’ ομολογίαν δράστης, ο οποίος παρουσίαζε τον γάμο του «ονειρεμένο».

Τόσο οι δικαστικές όσο και οι αστυνομικές αρχές περιμένουν τα αποτελέσματα από την άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών επικοινωνιών του καθ’ ομολογία δολοφόνου, που σκότωσε την 20 ετών σύζυγό του, έστησε σκηνικό φόνου με το άψυχο σώμα της και το παιδί του και έπνιξε με τα χέρια του το σκυλάκι της οικογένειας.

Οι αρχές στοχεύουν να διαπιστώσουν τις επαφές του, αλλά και τις κλήσεις του προς συγκεκριμένα πρόσωπα και, μάλιστα, ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Η ζωή του στη φυλακή

Ο 35χρονος βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Κορυδαλλού και σύμφωνα με την εφημερίδα "Τα Νέα" αυτό που έκανε από την πρώτη στιγμή εντύπωση στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους ήταν η ψυχραιμία του, το άδειο βλέμμα του, η ψυχρότητα με την οποία αντιμετώπιζε την κατάστασή του.

Οι σωφρονιστικοί που τον βλέπουν καθημερινά διαπιστώνουν ότι έχουν να κάνουν με έναν ψυχρό υπολογιστή που απλά περιμένει να περάσει ο χρόνος.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και χιούμορ προσπαθεί να κάνει και όταν τον ρώτησαν τι δουλειά θα ήθελε για να απασχολείται, δεν δίστασε να πει «μήπως υπάρχει θέση πιλότου;».

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος εργάζεται στις φυλακές ως καθαριστής, προαυλίζεται με τους υπόλοιπους φυλακισμένους της ΣΤ πτέρυγας και τις περισσότερες ώρες τις περνά στο κελί, διαβάζοντας ή παρακολουθώντας τηλεόραση.

Δεν έχει ζητήσει τίποτε το ιδιαίτερο από τη φυλακή, δεν δείχνει ανήσυχος για την τύχη του ή αγχωμένος ως "πρωτάρης" πίσω από τα κάγκελα.

Πάει συχνά στο καρτοτηλέφωνο και τηλεφωνεί στους συγγενείς του, κυρίως στον αδελφό του, ενώ περνάει την εικόνα του "φιλόζωου", δείχνοντας ευαισθησία για τα γατάκια της φυλακής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo