• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Επεισοδιακός έλεγχος σε ταβέρνα στην Κρήτη - Επιτέθηκαν στην αστυνομία - Επενέβη η ΟΠΚΕ (βίντεο)

lawandorder.gr 12-07-2021 08:49 Τελευταία ενημέρωση: 12-07-2021 08:49
Επεισοδιακός έλεγχος σε ταβέρνα στην Κρήτη - Επιτέθηκαν στην αστυνομία - Επενέβη η ΟΠΚΕ (βίντεο)
Είχαν τη μουσική στη διαπασών και υπήρξε καταιγισμός τηλεφωνημάτων στην ΕΛΑΣ

Επεισοδιακός αποδείχτηκε ο έλεγχος της Αστυνομίας, το βράδυ του Σαββάτου, σε ταβέρνα σε περιοχή των Γουρνών στην Κρήτη για διατάραξη κοινής ησυχίας, λόγω της πολύ δυνατής μουσικής. Έκρυθμη έγινε η κατάσταση, καθώς ο κόσμος διαμαρτυρόταν και έκανε λόγο για «αστυνομοκρατία « με απειλές και τελικά συλλήψεις.

Όλα ξεκίνησαν από τον καταιγισμό τηλεφωνημάτων που δέχτηκε η αστυνομία από περίοικους που διαμαρτύρονταν για τα πολλά ντεσιμπέλ, ωστόσο λόγω πολλών και δύσκολων περιστατικών που εξελίσσονταν τη νύχτα, η αστυνομία δε μετέβη αμέσως στο σημείο με αποτέλεσμα να γίνουν κλήσεις διαμαρτυρίας και στο 112.

Τρίζουν τα τζάμια

Στην ταβέρνα μετέβησαν τελικά τρεις αστυνομικοί, δύο άντρες και μία γυναίκα και έκαναν ηχομέτρηση από την οποία βρέθηκαν 110 ντεσιμπέλ - με αυτά, όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά, «τρίζουν τα τζάμια».

Οι αστυνομικοί ζήτησαν από τον ιδιοκτήτη να τους ακολουθήσει, ωστόσο ο κόσμος άρχισε να διαμαρτύρεται. Πολίτες ξεσηκώθηκαν, κάνοντας λόγο για «αστυνομοκρατία «και η κατάσταση ήταν έκρυθμη για περίπου 20 λεπτά. Οι αστυνομικοί ζήτησαν ενισχύσεις και στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, ωστόσο ο ιδιοκτήτης διέφυγε.

Μερικές ώρες αργότερα, ο ίδιος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στα δικαστήρια, όπου συνελήφθη όπως και η σύζυγός του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo