• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Πότε και πόσες ημέρες θα πάρουν «άδεια» βουλευτές και υπουργοί

Law and Order 10-07-2021 21:33
Πότε και πόσες ημέρες θα πάρουν «άδεια» βουλευτές και υπουργοί
Θα υπάρξουν υπουργοί... ασφαλείας, άδεια με βάρδιες

Δύο εβδομάδες θερινή άδεια περιμένουν να πάρουν τα μέλη της κυβέρνησης. Λένε ότι τους το υποσχέθηκε ο πρωθυπουργός γιατί χρειάζονται ξεκούραση, σύμφωνα με πληροφορίες του «Βηματοδότη».

Αλλά, όταν και όποτε συμβεί αυτό, δεν πρόκειται να γίνει κάτι που ονομάζει ο λαός ότι «όπου φύγει- φύγει και ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα». Θα υπάρξουν υπουργοί… ασφαλείας. Πως λέμε προσωπικό ασφαλείας; Έτσι θα υπάρξει και στην κυβέρνηση. Άδεια με βάρδιες.

Στο μεταξύ η Βουλή κλείνει τη νομοθετική της εργασία για το καλοκαίρι στις 30 Ιουλίου. Και ξανανοίγει στις 23 Αυγούστου. Την περιμένουν δε σημαντικά νομοσχέδια, όπως αυτό της αξιολόγησης των εκπαιδευτικών, το νομοσχέδιο για τα απόβλητα, το νομοσχέδιο για τα πέντε μουσεία και νομοσχέδιο για το κτηματολόγιο.

Η Βουλή θα έκλεινε βάσει προγραμματισμού στις 6 Αυγούστου και το ασφαλιστικό νομοσχέδιο του Υπουργείου Εργασίας θα συζητείτο κανονικά, κατά πληροφορίες του «Θεωρείου» της «Καθημερινής». Τελικά, έπειτα από απαίτηση των βουλευτών, η Βουλή θα κλείσει μία εβδομάδα νωρίτερα, στις 30 Ιουλίου. Έτσι το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό δεν θα έρθει στην Ολομέλεια προτού κλείσει η Βουλή, αλλά μόλις ανοίξει και πάλι μετά τη θερινή ανάπαυλα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo