• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Νέες επιθέσεις κατά μαθητών στην Ηλιουπολη-Εβγαλαν μαχαίρια οι δράστες

Ηλίας Ψυχογιός 08-07-2021 13:08
Νέες επιθέσεις κατά μαθητών στην Ηλιουπολη-Εβγαλαν μαχαίρια οι δράστες
Πανομοιότυπα τα δύο περιστατικά
Δύο περιστατικά ληστειών σε βάρος ανηλίκων είχαμε εχθές το απόγευμα στην περιοχή της Ηλιούπολης στα Νότια Προάστια της Αθήνας. Και στα δύο περιστατικά ακολουθήθηκε η ίδια μεθοδολογία από τους δράστες.

Η πρώτη ληστεία σύμφωνα με πληροφορίες του L&O σημειώθηκε στις έξι και μισή το απόγευμα της Τετάρτης,στη συμβολή της Λεωφόρου Βουλιαγμένης και την οδό Παπαναστασίου.

Τρεις δράστες, νεαρής ηλικίας, πλησίασαν με άγριες διαθέσεις 16χρονο μαθητή την στιγμή που επέστρεφε σπίτι του. Του ζήτησαν το κινητό του τηλέφωνο και όσα χρήματα είχε στην τσέπη του. Όταν ο μαθητής αντέδρασε, ένας από τους ληστές έβγαλε μαχαίρι και έκαμψε κάθε του αντίδραση και οι συνεργοί του άρπαξαν από το θύμα το κινητό του τηλέφωνο καθώς και προσωπικά του έγγραφα. Όταν οι τρεις κακοποιοί χάθηκαν από το οπτικό πεδίο του 16χρονου, ζήτησε βοήθεια από πολίτες που ενημέρωσαν την αστυνομία.

Και ενώ η αστυνομική έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών ήταν σε εξέλιξη, σημειώθηκε νέα ληστεία με θύμα και πάλι ανήλικο. Σύμφωνα με την καταγγελία ενός 14χρονου παιδιού, πάλι τρία άτομα, στην οδό Κρατίνου στην Ηλιούπολη με την απειλή μαχαιριού, του άρπαξαν το κινητό του τηλέφωνο και τα λιγοστά χρήματα που είχε μαζί του. Ο μαθητής ενημέρωσε την αστυνομία και περιέγραψε στους αστυνομικούς τα χαρακτηριστικά των ληστών.

Από τις περιγραφές των δύο μαθητών οι αστυνομικοί εκτιμούν πως είναι οι ίδιοι δράστες και στις δύο ένοπλες επιθέσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo