• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός κρατουμένων σε όλες τις φυλακές (εικόνες)

lawandorder.gr 01-07-2021 14:57 Τελευταία ενημέρωση: 01-07-2021 14:58
Ξεκίνησε ο εμβολιασμός κρατουμένων σε όλες τις φυλακές (εικόνες)
Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί με ταχείς ρυθμούς, τόνισε η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής και κάλεσε και τους υπόλοιπους κρατούμενους να εμβολιαστούν

Ξεκίνησε σήμερα, Πέμπτη 1 Ιουλίου, ο μαζικός εμβολιασμός των κρατουμένων στα Καταστήματα Κράτησης. Η Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής εξασφάλισε 6.105 μονοδοσικά εμβόλια προκειμένου να εμβολιαστούν όσοι κρατούμενοι εξεδήλωσαν ενδιαφέρον.

Για την ταχύτερη ολοκλήρωση της διαδικασίας έχουν δημιουργηθεί 27 κέντρα υγείας εντός των Καταστημάτων και 45 εμβολιαστικές γραμμές τις οποίες στελεχώνουν περισσότερα από 80 άτομα της Γενικής Γραμματείας.

Νικολάου: Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί με ταχείς ρυθμούς

Με την ευκαιρία της έναρξης των εμβολιασμών, η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, κυρία Σοφία Νικολάου, επισκέφτηκε το Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού.

Σε δηλώσεις της η κ. Νικολάου ανέφερε: «Παρακολούθησα τους εμβολιασμούς που ξεκίνησαν στον Κορυδαλλό και σε όλα τα Καταστήματα Κράτησης της χώρας. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί με ταχείς ρυθμούς.

Καλώ και τους υπόλοιπους κρατούμενους να σπεύσουν να κάνουν το εμβόλιο ώστε να χτίσουμε το ’’τείχος ανοσίας’’ και μέσα στα Καταστήματα Κράτησης, όπως και σε όλη την κοινωνία».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo