19.2 C
Athens
17.9 C
Thessaloniki
Τρίτη 16 Απριλίου 2024
More

    Ας μην γίνει reality η ζωή της κόρης της Καρολάιν- Σεβασμός στην οικογένεια


    Η υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά, συγκλόνισε την κοινή γνώμη της χώρας, απασχόλησε όσο λίγους τηλεθεατές και αναγνώστες. Όταν μάλιστα έγινε γνωστό πως ο σύζυγός της, ήταν ο δολοφόνους της 20χρονης μάνας, το ενδιαφέρον της κοινωνίας αυξήθηκε κατακόρυφα. Ήταν τέτοια η δίψα του το κόσμου για τις εξελίξεις, για τις λεπτομέρειες του στυγερού εγκλήματος, που ήθελε να μάθει κάθε λεπτομέρεια. Η εικόνα του δολοφόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, «ξύπναγε» στο θεατή τα πιο επιθετικά αισθήματα, η αδιαφορία του, το θέατρο που έπαιζε, η κυνικότητα του, είναι χαρακτηριστικά που κλόνισαν το κοινό.
    Η υπόθεση όμως ως το ρεπορταζιακό του σκέλος, ολοκληρώθηκε από την στιγμή που η μικρή Λυδία γύρισε στο σπίτι της γιαγιάς της στην Αλόννησο, ως εδώ, τελεία.
    Πλέον δεν υπάρχει κανένα στοιχείο ρεπορτάζ στην καταγραφή της ζωής των ανθρώπων και κυρίως του παιδιού που μεγαλώνοντας θα μάθει την φρικτή αλήθεια. Δεν υπάρχει λόγος στιγματισμού της οικογένειας της Καρολάιν που έχει βιώσει μια κόλαση επί της γης. Από εδώ και πέρα ότι καταγράφεται και γράφεται, είναι κουτσομπολιό, κλειδαρότρυπα, κατινιά. Θα πρέπει όλοι πλέον να σεβαστούν το δράμα που βιώνουν οι άνθρωποι αυτοί.
    Άνθρωποι της καθημερινότητας, της διπλανής πόρτας. Πλέον δεν ενδιαφέρει κανένα σοβαρό άτομο, αν έφαγε ο Μπάμπης, αν τάισε τις γάτες ο Μπάμπης, αν έβηξε ο Μπάμπης ή οτιδήποτε άλλο έκανε ο δολοφόνος της Καρολάιν στην φυλακή.
    Αυτά είναι για τις… κουτσομπόλες της γειτονιάς και δεν προσφέρουν το παραμικρό στην ενημέρωση των πολιτών. Κανένας δεν θέλει, εκτός από διεστραμμένους εγκεφάλους φαντάζομαι, να κάνουν show, reality με την εικόνα ενός μωρού στην αγκαλιά της γιαγιάς του και μάλιστα η εικόνα αυτή να είναι θολή λόγω των απαγορεύσεων του ΕΣΡ.
    Θα άρεσε αλήθεια σε όλους αυτούς που προσπαθούν να κάνουν reality την καθημερινότητα του παιδιού της Καρολάιν, να το έκαναν σε αυτούς ή εκεί θα προέτασσαν το δικαίωμα στα προσωπικά τους δεδομένα ή θα απαντούσαν με αγωγές οι δικηγόροι τους σε όσους τους ενοχλούσαν; Αλλά βλέπετε η οικογένεια της Καρολάιν ζήτησε με σεβασμό να απομακρυνθούν οι κάμερες από το σπίτι, έκανε μόνο αναφορά για κάποια ασφαλιστικά μέτρα που ίσως αναγκαστεί να πάρει. Ας υπάρξει ο απαραίτητος σεβασμός, καλά τα νούμερα και η τηλεθέαση, αλλά πίσω από αυτή την υπόθεση υπάρχουν βασανισμένες ψυχές που οι πληγές τους δεν θα επουλωθούν ποτέ.
    [email protected]



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ