20.8 C
Athens
18.5 C
Thessaloniki
Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
More

    Ξανά στην ανακρίτρια ο Λιγνάδης – Κλήθηκε σε συμπληρωματική απολογία για δυο βιασμούς – Πήρε προθεσμία


    Ενώπιον της ανακρίτριας βρέθηκε ξανά σήμερα ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή και είναι προφυλακισμένος για το αδίκημα αυτό στις φυλακές της Τρίπολης.
    Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης βρέθηκε ξανά σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας, προκειμένου να απολογηθεί συμπληρωματικά, για τις νέες διώξεις που έχουν ασκηθεί σε βάρος του για δύο ακόμη υποθέσεις βιασμών.
    Ο προφυλακισμένος σκηνοθέτης ζήτησε, ωστόσο, και έλαβε προθεσμία από την ανακρίτρια προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του. Η προθεσμία που του δόθηκε είναι σύμφωνα με πληροφορίες για τις για τις 8 Ιουλίου.
    Υπενθυμίζεται ότι η τελευταία δίωξη σε βάρος του Δ. Λιγνάδη ασκήθηκε τον περασμένο Ιούνιο από την εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας. Σε βάρος του σκηνοθέτη καταγγελία είχε κάνει ένας 24χρονος σήμερα άνδρας, όταν πήγε να καταθέσει στην ανακρίτρια ως μάρτυρας. Ο μάρτυρας φέρεται να κατάθεσε πως όταν 17 ετών ο Δημήτρης Λιγνάδης τον εντόπισε στον δρόμο, τον κάλεσε σπίτι, και όταν εκείνος πήγε, ανυποψίαστος για το τι πρόκειται να ακολουθήσει, τον βιάσει δυο φορές.
    Η απαγγελία και νέας κατηγορίας για βιασμό φέρνει σε ακόμη πιο δύσκολη θέση τον προφυλακισμένο σκηνοθέτη, δεδομένου ότι τον περασμένο Φεβρουάριο κατηγορήθηκε για το αδίκημα του βιασμού κατά συρροή και ένα μήνα μετά, τον Μάρτιο, βρέθηκε αντιμέτωπος μετά από δίωξη με μια ακόμη κατηγορία και πάλι για βιασμό.
    Την νέα τρίτη, κατά σειρά, δίωξη κατά του Δημήτρη Λιγνάδη άσκησε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Κ. Σπυρόπουλος ο οποίος και διενήργησε τη σχετική έρευνα, ενώ έλαβε και τις εξηγήσεις του προφυλακισμένου σκηνοθέτη μέσα από τις φυλακές της Τρίπολης, όπου κρατείται μετά την προφυλάκισή του, τον περασμένο Φεβρουάριο.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ