• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Γλυκά Νερά: Ο Αναγνωστόπουλος απαντά από τη φυλακή για τη Σούδα, το ημερολόγιο και τα χρήματα του οικοπέδου

lawandorder.gr 30-06-2021 07:31 Τελευταία ενημέρωση: 30-06-2021 07:31
Γλυκά Νερά: Ο Αναγνωστόπουλος απαντά από τη φυλακή για τη Σούδα, το ημερολόγιο και τα χρήματα του οικοπέδου
"Δεν πλήρωσε η οικογένεια της Καρολάιν τα έξοδα της κηδείας αλλά εγώ, εγώ τα πλήρωσα όλα", λέει ο Αναγνωστόπουλος μέσα από τη φυλακή

Σε διάψευση πολλών από όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα για τον ίδιο προχωρά ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου βρίσκεται μετά την ομολογία του ότι σκότωσε τη σύζυγό του Καρολάιν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Μέσω του ΑΝΤ1 και της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα», εκφράζει μάλιστα την ικανοποίησή του για την απόφαση της Εισαγγελίας Ανηλίκων, να δοθεί η κόρη του στην οικογένεια της γυναίκας του. "Νιώθω ανακουφισμένος από την απόφαση. Ξέρω ότι η μητέρα της Καρολάιν αγαπά πολύ την εγγονή της και θα μεγαλώσει σωστά στην Αλόννησο”, είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, προχωρά σε διευκρινήσεις για τα έξοδα τόσο του οικοπέδου που αγόρασαν στο Πικέρμι, αλλά και για τα έξοδα της κηδείας. "Ακούγονται ανακρίβειες σχετικά με ένα οικόπεδο που θα αγοράζαμε μαζί με την Καρολάιν. Η αλήθεια είναι πως και οι δυο οικογένειες έβαλαν χρήματα για την αγορά του”, δήλωσε ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος. "Δεν πλήρωσε η οικογένεια της Καρολάιν τα έξοδα της κηδείας αλλά εγώ, εγώ τα πλήρωσα όλα”, πρόσθεσε.

Επίσης, σημείωσε ότι του καταλογίζουν σχέσεις με τον επιχειρηματία της ταβέρνας "Κρητικός" που αυτοκτόνησε. "Δεν έχω καμία σχέση, δεν γνωριζόμασταν και δεν έχω πάει ποτέ στο μαγαζί του”, τόνισε. Σχετικά με όσα ακούγονται για το ταξίδι στη Σούδα απάντησε: "Ούτε εγώ, ούτε η Καρολάιν είχαμε ταξιδέψει στην Σούδα αυτή τη χρόνια”.

Τέλος, σε ό,τι αφορά τα δημοσιεύματα της βρετανικής εφημερίδας για το ημερολόγιο της Καρολάιν "την θεωρώ αναξιόπιστη γιατί όσα δημοσιεύει είναι αναληθή. Δεν υπάρχει ημερολόγιο”, κατέληξε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo