• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Βίντεο-ντοκουμέντο L&O: Γεωργιανοί παραβιάζουν είσοδο πολυκατοικίας και «μπουκάρουν» σε διαμέρισμα

Law and Order 29-06-2021 20:40 Τελευταία ενημέρωση: 29-06-2021 20:43
Βίντεο-ντοκουμέντο L&O: Γεωργιανοί παραβιάζουν είσοδο πολυκατοικίας και «μπουκάρουν» σε διαμέρισμα
Εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ να κινούνται ύποπτα και στον έλεγχο που ακολούθησε αντιστάθηκαν σθεναρά

Ένα ακόμα βίντεο-ντοκουμέντο εξασφάλισε το L&O με δύο Γεωργιανούς διαρρήκτες να παραβιάζουν την κεντρική είσοδο πολυκατοικίας στα Εξάρχεια.

Οι δύο διαρρήκτες μέρα μεσημέρι με ευκολία ανοίγουν την είσοδο της πολυκατοικίας και στη συνέχεια «τρυπώνουν» σε διαμέρισμα.

Όπως φαίνεται στο οπτικό υλικό, ο 20χρονος κακοποιός με πιστωτική κάρτα παραβιάζει την σιδερένια είσοδο, ενώ ο συνεργός του φυλάει «τσίλιες». Ο δεύτερος νεαρός έχει αντιληφθεί πως τους καταγράφει η κάμερα του κτιρίου και την «τυφλώνει».

Είναι μια από τις διαρρήξεις που είχαν διαπράξει στο κέντρο της Αθήνας.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Εξαρχείων τους αναζητούσαν για άλλη διάρρηξη στις 21 Ιουνίου 2021. Με κλειδί πασπαρτού είχαν παραβιάσει την είσοδο διαμερίσματος 2ου ορόφου. Αφαίρεσαν laptop, χρυσαφικά, υπολογιστή, το ατμοσίδερο, αλλά και ποτά.

Εντελώς τυχαία εντοπίστηκαν να κινούνται ύποπτα από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ στην πλατεία Αργεντινής Δημοκρατίας.

Στον έλεγχο αντιστάθηκαν σθεναρά αλλά οι αστυνομικοί τους ακινητοποίησαν και τους πέρασαν χειροπέδες. Μεταφέρθηκαν στο Τ.Α. Εξαρχείων, όπου εκεί οι αξιωματικοί διαπίστωσαν ότι ο 20χρονος καταζητούνταν για κλοπές και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση. Σεσημασμένος ήταν και ο 22χρονος συνεργός του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo