• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Αυξημένη η κίνηση τώρα στους δρόμους: Μεγάλο μποτιλιάρισμα στην Αθηνών-Λαμίας

lawandorder.gr 29-06-2021 10:00 Τελευταία ενημέρωση: 29-06-2021 10:01
Αυξημένη η κίνηση τώρα στους δρόμους: Μεγάλο μποτιλιάρισμα στην Αθηνών-Λαμίας
Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων παρατηρούνται για ακόμα μία ημέρα στην Αθήνα, καθώς υπάρχει αυξημένη κίνηση τόσο στο κέντρο της πόλης όσο και στις εθνικές οδούς

Μποτιλιάρισμα με μεγάλες καθυστερήσεις καταγράφεται αυτή την ώρα πρωί Τρίτης στους πιο κεντρικούς οδικούς άξονες του Λεκανοπεδίου Αττικής.

Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων παρατηρούνται για ακόμα μία ημέρα στην Αθήνα, καθώς υπάρχει αυξημένη κίνηση τόσο στο κέντρο της πόλης όσο και στις εθνικές οδούς.

Άκρως αυξημένη κίνηση θα συναντήσουν οι οδηγοί επί της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, στο ρεύμα εξόδου, από το ύψος του Ρέντη έως και την Αχαρνών, ενώ μποτιλιάρισμα σημειώνεται και στη λεωφόρο Κηφισίας, στο ρεύμα προς Αθήνα, από το Χαλάνδρι μέχρι και το ύψος της Πανόρμου, τμηματικά, όπως και επί της λεωφόρου Μεσογείων στο ρεύμα προς Αθήνα, αλλά και στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, στο ύψος του Σκαραμαγκά, στο ρεύμα εξόδου.

Χαμηλές ταχύτητες σημειώνονται και στην Κατεχάκη στο ρεύμα προς Αθήνα και επί της λεωφόρου Βασιλέως Κωνσταντίνου, στο καθοδικό ρεύμα, από Χίλτον.

Κίνηση θα συναντήσουν οι οδηγοί και επί της λεωφόρου Συγγρού, στην άνοδο.

Καθυστερήσεις καταγράφονται τώρα και στους δρόμους περιμετρικά του λιμανιού του Πειραιά.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Αττική Οδό, καθυστερήσεις υπάρχουν και στο ρεύμα προς Ελευσίνα από τον κόμβο Κηφισίας έως τον κόμβο Μεταμόρφωσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo