17.8 C
Athens
18.6 C
Thessaloniki
Σάββατο 20 Απριλίου 2024
More

    Αποκλειστικό L&O: Επιχείρηση για ναρκωτικά σε ξενοδοχείο στο Αγρίνιο – 3 προσαγωγές


    Ευρεία αστυνομική επιχείρηση σε ξενοδοχείο, όπου δωμάτιό του είχαν μετατρέψει σε στέκι διακίνησης ναρκωτικών πραγματοποιούν από το πρωί της Δευτέρας στελέχη της δίωξης ναρκωτικών Αγρινίου.
    Έχουν προσαχθεί τρία άτομα, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν ποσότητες κάνναβης.
    Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του L&O, οι δύο είχαν νοικιάσει το δωμάτιο, το οποίο και χρησιμοποιούσαν για τη διακίνηση των ναρκωτικών, ώστε να μην δίνουν στόχο στους αστυνομικούς και να μην προκαλούν… αδιάκριτα βλέμματα κατά τις συναλλαγές τους.
    Ο τρίτος συνελήφθη μετά από επεισοδιακή καταδίωξη, καθώς ενώ πήγαινε στο ξενοδοχείο για τη δοσοληψία αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν «πάει καλά» και τράπηκε σε φυγή. Κατά την ακινητοποίησή του από τους αστυνομικούς, σύμφωνα με πληροφορίες, πρόβαλε σθεναρή αντίσταση και στην κατοχή του βρέθηκαν 30 γραμμάρια κάνναβης.
    Στη συνέχεια ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του ενός από τους προσαχθέντες, όπου βρέθηκε περίπου μισό κιλό κάνναβης και ένα γεμάτο 38αρι περίστροφο.
    Στο δωμάτιο του ξενοδοχείου βρέθηκαν, επίσης, άλλα περίπου 200 γραμμάρια κάνναβης καθώς και μια ζυγαριά ακριβείας.
    Η αστυνομική επιχείρηση οργανώθηκε μετά από τις πληροφορίες που είχε η αστυνομία για τους δύο νεαρούς, 20 και 25 ετών, οι οποίο είναι, μάλιστα, γνωστοί οργανωμένοι οπαδοί στην πόλη του Αγρινίου.
    Ο ένας, μάλιστα, από τους ενοικιαστές του δωματίου, έμενε περίπου 200 μέτρα μακριά από το ξενοδοχείο, στο οποίο -για ευνόητους λόγους- πραγματοποιούσε συχνές επισκέψεις.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ