20.1 C
Athens
14.6 C
Thessaloniki
Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
More

    Αποκλειστικό L&O: Γιατρός καταγγέλλει κλοπή 30.000 ευρώ από πιστωτικές κάρτες


    Την κλοπή του ποσού των 30.000 ευρώ από δυο πιστωτικές κάρτες του σε διάστημα μόλις 4 ωρών, χωρίς να υπάρχει ενημέρωση από την τράπεζα μέσω του e-banking, καταγγέλλει στο L&O, ο ιατρός Δ.Χ.
    Σύμφωνα με την καταγγελία, ο ιατρός διαπίστωσε πως το βράδυ του Αγίου πνεύματος από τις 23:00 έως και τις 03:00 τα ξημερώματα, άγνωστα άτομα κατάφεραν να μεταφέρουν σε 7 άλλους λογαριασμούς τραπεζών τις 30.000 ευρώ, χωρίς όπως υποστηρίζει να έχουν αποσπάει τους κωδικούς ασφαλείας.
    Εντύπωση μάλιστα προκαλεί το γεγονός, πως το ποσό ασφαλείας που είχε θέσει για τον λογαριασμό του, είναι τα 1.500 ευρώ, αλλά οι άγνωστοι έκαναν κίνηση από τον λογαριασμό του, προς τους δικούς του, της τάξης των 15.000 ευρώ.
    Αμέσως αφού διαπίστωσε την κλοπή, ενημέρωσε το υποκατάστημα της τράπεζας στον Άγιο Ελευθέριο Πατησίων και από εκεί τον παρέπεμψαν στα κεντρικά.
    Όπως καταγγέλλει ο Δ.Χ, δεν έχει λάβει καμία επίσημη απάντηση από την τράπεζα, ενώ διαπιστώνει όπως αναφέρει «κωλυσιεργία, ενώ με παραπέμπουν από τον έναν αρμόδιο στον άλλον, κάνοντας μπαλάκι τις ευθύνες τους για τα κενά στο σύστημα ασφαλείας της τράπεζας» όπως καταγγέλλει.
    Σύμφωνα με τις λιγοστές πληροφορίες που καταφέρει να μάθει το θύμα, κάτοχοι των 7 λογαριασμών που έγιναν οι μεταφορές χρημάτων, εμφανίζονται ισάριθμοι αλλοδαποί.
    Για το θέμα έχει ενημερωθεί η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, ενώ αναμένεται να κατατεθεί και μήνυση κατά παντός υπευθύνου.
    [email protected]



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ