17.2 C
Athens
13 C
Thessaloniki
Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
More

    Με ποιους δείπνησε ο πρωθυπουργός την Παρασκευή;


    Με ένα «εορταστικό» δείπνο σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, με συνδαιτυμόνες τον Κυριάκο Μητσοτάκη και υπουργούς της κυβέρνησης, επισφραγίστηκε η έναρξη της υλοποίησης της μεγάλης επένδυσης στο Ελληνικό.
    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δείπνησε το βράδυ της Παρασκευής με τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, τον αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης Νίκο Παπαθανάση, Γιώργο Γεραπετρίτη, Άκη Σκέρτσο, Λίνα Μενδώνη, Ορέστη Καβαλάκη (γγ ιδιωτικών επενδύσεων και ΣΔΙΤ), πρώην υφυπουργό Περιβάλλοντος Δημήτρη Οικονόμου, σύμφωνα με πληροφορίες του dailypost.gr.
    Επίσης παρόντες ο Διευθύνων Σύμβουλος, Οδυσσέας Αθανασίου και πέντε στελέχη της Lamda Development, έφαγαν ψάρι και ήπιαν λευκό κρασί, λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση της έναρξης της μεγάλης επένδυσης της Lamda στο Ελληνικό.
    Η κυβέρνηση εν τω μεταξύ θα έχει την επέτειό της σε μερικές μέρες (στις 8 Ιουλίου) αλλά δεν υπάρχουν σχέδια για εορτασμούς.
    Επεσαν διάφορες ιδέες στο τραπέζι για το πώς θα μπορούσε να αξιοποιηθεί επικοινωνιακά η μέρα, τι μηνύματα να σταλούν και με ποιο τρόπο και κάποιοι πρότειναν να γίνει και κάποιου τύπου ειδική εκδήλωση.
    Η διάθεση Μητσοτάκη πάντως, ήταν προς την αντίθετη κατεύθυνση, πως το μήνυμα είναι «δουλεύουμε», πόσο μάλλον μέσα στη συγκυρία της πανδημίας και σε έναν Ιούλιο με πολλές μεταρρυθμιστικές υποχρεώσεις.
    Το πιστώνεται
    Έχει ακούσει πολλά, άλλοτε δικαίως άλλοτε αδίκως. Ο Αδωνις, όμως, πιστώνεται την εκκίνηση της μεγαλύτερης επένδυσης στην Ελλάδα, αυτής του Ελληνικού, που, αφού έχει περάσει από σαράντα κύματα τα τελευταία 7 χρόνια, ξεκινά και με τη βούλα, μετά τις προχθεσινές υπογραφές για τη μεταβίβαση του Ελληνικού στη Lamda Development, σχολιάζει το «Θεωρείο» της «Καθημερινής».



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ