24 C
Athens
25.7 C
Thessaloniki
Τρίτη 16 Απριλίου 2024
More

    Αποκλειστικό L&O: Προκλητικοί οι βιαστές της 19χρονης στα Πατήσια – Σοκαριστικές λεπτομέρειες (εικόνες)


    “Θερμό” επεισόδιο σημειώθηκε μεταξύ συγγενών του θύματος και των βιαστών, έξω από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών.
    Όταν συναντήθηκαν οι τρεις οικογένειες, οι συγγενείς των δύο Αλβανών επιτέθηκαν φραστικά και με άγριες διαθέσεις στους γονείς της 19χρονης. Με την επέμβαση των αστυνομικών τα πνεύματα ηρέμησαν.
    Η μητέρα της κοπέλας είχε δηλώσει την εξαφάνιση της στο Α. Τ Σπάτων, καθώς είχαν χαθεί τα ίχνη της.
    Φωτογραφίες ντοκουμέντο των δυο κατηγορουμένων εξασφάλισε το L&O.
    Ένας 20χρονος Αλβανός γνώρισε την 19χρονη κοπέλα μέσω instagram, έκλεισε ραντεβού μαζί της, και με έναν φίλο του τη βίασαν σε σπίτι στην οδό Αχαρνών στο κέντρο της Αθήνας.
    Ο εφιάλτης της νεαρής κοπέλας ξεκίνησε την περασμένη Τετάρτη. Ο 20χρονος Αλβανός F. M, όπως κατήγγειλε η κοπέλα, μετά από συνομιλία στο instagram την έπεισε να βγουν ραντεβού. Αφού συναντήθηκαν, την “έψησε” να πάνε σπίτι του στον Άγιο Νικόλαο. Κάλεσε τον φίλο του και άρχισαν την κατανάλωση αλκοόλ. Οι δύο φίλοι έκαναν και χρήση ηρωΐνης και ζήτησαν από την 19χρονη να κάνει το ίδιο, αλλά αρνήθηκε όπως είπε στους αστυνομικούς. Τότε εκτιμά ότι της έριξαν υπνωτικό στο ποτό για να κάμψουν τις αντιστάσεις της, και για τρεις ημέρες την βίαζαν διαδοχικά.
    Το πρωί του Σαββάτου οι δύο βιαστές μαζί με την κοπέλα, η οποία όπως κατήγγειλε ήταν ακόμη ναρκωμένη, πήγαν με τον ηλεκτρικό στον Πειραιά. Εκεί, εγκατέλειψαν την 19χρονη και ανέβηκαν στο πλοίο για Μύκονο. Η κοπέλα κατάφερε να τηλεφωνήσει στη μητέρα της, που πήγε με ταξί στον Πειραιά και την συνάντησε.
    Μητέρα και κόρη πήγαν στην Ασφάλεια Αθηνών και κατήγγειλαν τον βιασμό. Μάλιστα η 19χρονη έδειξε στους αστυνομικούς φωτογραφίες των δραστών και αυτοί με την σειρά τους τις έστειλαν στο Λιμεναρχείο και την Ασφάλεια Μυκόνου. Μόλις οι δυο βιαστές αποβιβάστηκαν από το καράβι, όρμησαν πάνω τους και πριν προλάβουν να αντιδράσουν τους συνέλαβαν. Τη νύχτα μεταφέρθηκαν στην Ασφάλεια Αθηνών.
    Σύμφωνα με πληροφορίες του L&O οι νεαροί αρνήθηκαν πως βίασαν την 19χρονη και όλα έγιναν με την συναίνεση της. Στους παραδέχτηκαν ότι έκαναν χρήση κοκαΐνης.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ